View Single Post
Staro 03.12.2010., 13:45   #1962
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Romano.Cule Pregled postova
...Previse to bugova i problema ima da bi bilo savrseno.

@Neo-ST.Pa jel sam napisao da se uspori rad da sve postane trzavo,steka kod transfera,kopiranja,pokretanja itd. Moje je misljenje da svaki korisnik i kupac SSD-a treba razjasniti sam sa sobom zasto mu treba i sta je s tim dobio,a sta izgubio.Znaci neka si slozi listu "za i protiv" i onda usporedi.
a hard diskovi ne krepavaju? neznam, meni se cini da s tvojim diskom/os-om nes nije bilo u redu. nebi smjelo trzat stekat i sl, pogotovo nebi smio ssd bit sporiji od obicnog diska, ma niti u zamisljenim uvjetima... tebi ocito ssd ne treba, kad znas koje programe koristis, i drzis ih u ramu cijelo vrijeme i to je to. a sto se tice liste "za i protiv", wtf, pa svatko si treba za apsolutno sve u zivotu razmislit "za ili protiv". ja mislim da se ovakve rasprave javljaju samo zbog cijene ssd-a. da kostaju otprilike koliko i hdd nebi uopce bilo problema. ovako se ljudi zale, kao moze radit samo 10g, sta cu onda s njim, a ako crkne,...
ja sam ssd kupio samo zato jer ga "nitko u mom selu nije imao" i slazem se da nije isplativ, ali nikako zbog toga sto si ti naveo...

job security - example
rodney je offline