View Single Post
Staro 03.12.2010., 10:55   #376
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ma nisam fulao poantu, samo sam naveo jednu opciju switcha posto je vecina materijala u 24p. Na nacin koji sam opisao moze se postici automatika, tj. da se prebaci na 1080/24p kod gledanja filma te vrati na 1080/60p po zavrsetku. A ja ne zelim drugacije podesavati jer ne mogu, gubim vise no sto dobijem. Ovo kod mene nije dedicated HTPC vec ga koristim za sve i svasta. Ako upalim "use full screen rather..." gubim fokus sa XBMC-a, ako u catalystima (koje btw ne koristim, koristim ATT) forsam 1080/24p mozes misliti kako mi je titravo kad surfam i koristim komp za druge stvari.
Sve u svemu ta je opcija bugovita, postoji cijeli thread na official forumu. Zato sam i pitao glede toga posto sam naisao na tu temu tamo. Tvoj problem sa audio delay-om ja nemam. Po defaultu ne koristim 1080/24p, sve derem 1080/60p i slika mi je tecna i fantasticna. Probaj 1080/60p mislim da neces imati delay. Sve je to usko povezano, a tebe hebe "A/V sync method". Necu ti nitireci da se poigras s time posto nisi mutav vjerovatno si probao sve moguce i nemoguce . A ta opcija jednostavno nema utjecaja kakvog bi trebala imati na playback.

Zato i sluze ove silne bete i RC-i, da se uoce bugovi i prijave na trac.xbmc Prijavi sta si uocio, kasnije cemo biti svi zadovoljniji. Ja sto god sam nasao prijavio sam i sve su popravili.

BTW izasao ja XBMC RC2

Citiraj:
Dharma RC2

Dharma RC2 is ready, and this one is a Release Candidate in the truest sense. There are a few reasons we decided to do one last pre-release:

Shoutcast support has been redone.
Listening to your favorite online radio stations with the shoutcast plugin is now a much nicer experience.
The add-ons moved out of the testing repository and into their permanent home.
This means that everyone will need to upgrade in order to see future add-on updates. If you continue to use RC1 or previous, please don’t report a lack of updates. Automatic updates for add-ons are now enabled by default. Of course, you can still disable them via the add-on manager if you prefer.

It has been far too long already, so the final release of Dharma should be close behind this one.
If you have any outstanding issues speak now or forever hold your peace!
@ Madu Duke ...
Glede boldanog ... pozuri to je zadnja sansa

EDIT:
Ili ako ti se neda petljati s time, na pm mi posalji srocen text pa cu ga ja c/p na svoj trac.xbmc racun

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 03.12.2010. u 11:13.
Ziiky je offline   Reply With Quote