Ovak, ja sam si dao malo truda i nasao dosta ljudi po raznim forumima koji kukaju kak nemreju dobit plocu da POST-a a koriste napajanja koje sam naveo da zezaju. I onda im se javlja skvadra koja im kaze da nazalost K8N Neo2 ratuje sa tim napajanjima i nek probaju BIOS-e 1.3b6 i 1.3b7 jer da je nekima pomoglo (da bude bolje ali ne i savrseno). (kod nas su svi BIOS-i imali jednak efekt)
Daklem, izoliran slucaj nije. Ovo sa SCSI kontrolerima nisam nasao, sto me i ne cudi jer nema puno SCSI usera puno, eventualno da pogledam storagereview... (i budem)
No, moram i pohvaliti MSI. Danas me je zvao tip iz Nizozemske zbog problema da mu ih direktno objasnim, zamolio me da mu procitam neke naljepnice na ploci, itd itd. Vrlo ugodan tip, svaka cast. Rekao je da sumnja da ce danas imat odgovor zbog vremenske razlike u izmedju Europe i Tajvana, ali da misli da ce se sutra bar nesto znat - ovisi o tome kaj Tajvanci imaju u svom labu gore. I rekao je da ce probat jedan SCSI RAID kontroler koji ima kraj sebe dal i on zeza...
U svakom slucaju, support deluxe. Tak da se ja nadam da ce SCSI problem pofixat sa BIOSom (mislim da je vezano uz alokaciju resursa/IRQ-a), a da cemo za napajanja dobit info. Ja mislim da je nekaj vezano uz voltaze na ili (prije) 12V railu ili na 3.3V railu.... No, bumo vidjeli!
Usput sam mu rekao da malo zaspota Tajvan jer je pasta na NB bila jako lose stavljena (mali hracak paste u jedmom kutu - preporucam svima koji imaju plocu da kao i ja to obrisu i stave pastu kak spada) i zato kaj je pola opcija u biosu skriveno (unlocka se sa SHIFT+F2 pa ALT+F3) jer su neke malo bezobrazne - npr. ploca sama OC-a graficku.........
I da, ta igra za popravak kompa je omiljena zadnjih dana