View Single Post
Staro 03.12.2010., 03:44   #877
GLAVATAR
Banned

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Još jedna situacija s Protisom.

Direktor veli da naručim laptop, dva 22" monitora, neko kućište i vent za proc. Pitam gdje? Veli Protis. Kunem, molim - NE PROTIS! Veli, najjeftiniji su, uzmi od njih. amen.

Naručio ja i platio u utorak ujutro, 10h. Uplata sjela isti dan, dobio obavijest. Čekam da mi jave kad će roba biti na redu za dostavu, cijelu srijedu ih zovem - ništa. Dobijem ih jučer oko 15h i pitam kad će roba - vele dođite danas poslije 17h. Niš, sjedaj u auto, kilometre pod noge i u dućan po snijegu i onoj ledenoj kiši (gužva u gradu za popizdit). Došao oko pola 7, pitam di je roba, blago teleći pogled u računalo - robe nema. Tj ima jedan dio, ali drugi nema. Pitam zakaj. Vele a eto, kasnili smo s narudžbom. Danas popodne smo naručili pa nije sve moglo doći. I za kraj prodavačev komentar: "Kaj da vam velim, jebiga. Tak je to."

Ok. Tlak na 220. S curom sam došao, neću se sad svađat, bit ću po n-ti put pristojan.

Al ono, dvije stvari:

1. Ako platim odmah, izvoli naručiti sve odmah. A ne naručivati jedan dan laptop, drugi dan monitore, a treći dan kuler i kućište.

2. Zkj sam ja onda dolazio taj dan ako roba nije spremna? Zkj sam ja trošio svoje gorivo i vrijeme da bi me frajer otpilio u roku dve sekunde.

Nije vrijedno toga. Slijedeći put kad se bu oprema naručivala, idem u Links. Jesu skupi, jesu pederčine, al bar robu daju odmah. Šefa ću smuljat gdje kupujem, ali ovi pederi me više ne budu vidjeli.
to je standardna spika, tako su i mene zajebali sa hardom, dođem kad mi kazu i onda nema svih komponenti koje sam naručio, mislim ono........ko da ljudi imaju vremena 100 puta dolaziti u trgovinu
GLAVATAR je offline   Reply With Quote