Citiraj:
Autor Drug Brko
šteta da niko ne napravi neki megalomanski mod, koji će imati sve, i živine neke, i oružja pa i ove weather điđe-miđe. ma neka i bude težak 20GB, ali kad bi se pošetno napravio, nebi mi ga bilo šteta skinuti 
|
Definitivno!
Auuuu to bi nam sjelo ko budali šamar

ALi ono baš megalomanski. Kulminacija svih najboljih modova dosad i kao rezultat savršena igra.
Kakva šteta, skidao bi ga danima da treba
Citiraj:
Autor Ancient
Meni je ovaj mod prvi na listi. Ne zato sto je moj, vec zbog toga sto mi default texture i osvjetljenje nikako ne pasu. Pogotovo foliage texture.
Mod sam pravio po svom ukusu, sto znaci da je grafika realisticna i da podsjeca na SoC. Ne svidja mi se ovo sto je GSC odradio u CoP-u, tj. odustao od prvog koncepta Zone.
A sto se tice gameplay modova, mogu vam preporuciti SGM mod. Radili su ga Rusi, no postoji Engl. prevod. To je najbolji gameplay mod do sada.
|
Nisam skužio da si ti radio mod.
Čestitke stari na trudu
Preko grafike i tekstura lako pređem ali jednostavno ne mogu preči preko balistike u igri u kojoj 5.56 metak pada jednim brzim dive-om nakon 150m.
Sam koncept STALKER kao igre mi je genijalan i serijal mi je jedan od najboljih ikada
SoC i CS su pređeni više puta sa više različitih modova, i u CoP-u sam evo sad pred sam kraj igre sa SMRTER i AtmosFEAR modom, (makar sam već i prije 10ak puta došao do samog kraja pa prekinuo) ali sad je igra na pauzi zbog nedostatka vremena i ono malo vremena što imam odhalam u CODu MP
Hvala za preporuku SGM moda, proguglat ću i potražiti na youtubu, pa čemo vidjeti kako mi se sviđa