View Single Post
Staro 03.12.2010., 01:29   #615
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
šteta da niko ne napravi neki megalomanski mod, koji će imati sve, i živine neke, i oružja pa i ove weather điđe-miđe. ma neka i bude težak 20GB, ali kad bi se pošetno napravio, nebi mi ga bilo šteta skinuti
Definitivno!
Auuuu to bi nam sjelo ko budali šamar
ALi ono baš megalomanski. Kulminacija svih najboljih modova dosad i kao rezultat savršena igra.

Kakva šteta, skidao bi ga danima da treba

Citiraj:
Autor Ancient Pregled postova

Meni je ovaj mod prvi na listi. Ne zato sto je moj, vec zbog toga sto mi default texture i osvjetljenje nikako ne pasu. Pogotovo foliage texture.

Mod sam pravio po svom ukusu, sto znaci da je grafika realisticna i da podsjeca na SoC. Ne svidja mi se ovo sto je GSC odradio u CoP-u, tj. odustao od prvog koncepta Zone.

A sto se tice gameplay modova, mogu vam preporuciti SGM mod. Radili su ga Rusi, no postoji Engl. prevod. To je najbolji gameplay mod do sada.
Nisam skužio da si ti radio mod.
Čestitke stari na trudu

Preko grafike i tekstura lako pređem ali jednostavno ne mogu preči preko balistike u igri u kojoj 5.56 metak pada jednim brzim dive-om nakon 150m.

Sam koncept STALKER kao igre mi je genijalan i serijal mi je jedan od najboljih ikada

SoC i CS su pređeni više puta sa više različitih modova, i u CoP-u sam evo sad pred sam kraj igre sa SMRTER i AtmosFEAR modom, (makar sam već i prije 10ak puta došao do samog kraja pa prekinuo) ali sad je igra na pauzi zbog nedostatka vremena i ono malo vremena što imam odhalam u CODu MP

Hvala za preporuku SGM moda, proguglat ću i potražiti na youtubu, pa čemo vidjeti kako mi se sviđa

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 03.12.2010. u 01:37.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote