Citiraj:
Autor D1viry
Ne razumijem tu zaluđenost update-anjem. Ak radi kak treba, ostavi ga na miru. Ja sam koristio 3GS sa 3.1.3 od kad sam ga kupio i nije mi palo napamet radit update. Sad sam na četvorci i ostavit ću ga kakav je. JB-an je i ne vidim što bi dobio update-om, osim problema. Frend je digao 3.1.3 na 4.1 i naravno da mob radi normalno, pa nije update napravljen zato da bi onemogućio rad mobitela. Napravljen je da spriječi JB  na neko vrijeme. Nešto sam načuo da uskoro neće uopće bit zalockani mobiteli sa jednim od nadolazećih update-a. Jel zna netko nešto o tome?
|
Ne moze se desit da se mobiteli ne zalockaju jer se unlock fajovi nakon instalacija integriraju u software i kad update-as telefon sve se vraca na tvornicke postavke i naravno ti fajlovi se brisu.
Sto se tice update-a , isplati se samo ako donosi poboljsanja ili neke nove opcije i programi,naravno sve se moze procitati na netu. razlika je ogromna izmejdu 3.1.3 i 4.1 ili 4.2.1 na 3gs-u i naravno da se isplati napraviti update. Takodjer ima dosta aplikacija koje uopce ne radi na software-u 3.x nego samo na 4.x.
Najcesce ljudi uopce ne citaju sta pise kad prikljuce telefon na iTunes pa klknu YES kad ih upita da li zele update. To je najcesci razlog update-anja telefona.