View Single Post
Staro 02.12.2010., 22:20   #145
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Prcko Prcić Pregled postova
sutra mozda sjedne neka lova, pa se pocastim procom i maticnom. S obzirom da ovu svoju plocu, proc i ram koji imam viska, mogu prodati za 700kn, mislio sam kupiti plocu i proc do oko nekih 2200kn, moze i malo preko. Kako god okrenem, na 1366 ne mogu prijeci, pa je jedina solucija 1156. Amd radije ne bih. Gledam u adm.hr asrock p55 pro / usb3 i i5 760, pa me zanima ima li sto bolje za te novce? Svidja mi se layout na ovoj ploci, pozicija sata portova, a ima i 8+2 faznu regulaciju plus usb3 portove....jos mi je uz to bitan raid i to je otprilike to. Ako postoji nesto jeftinije s tim, i'm all ears? Btw, izgleda da se slika i naziv te ploce ne poklapaju na adm.hr, pa ne znam sto je istina?
nažalost, jedino je ASRock sa cijenama prihvatljiv u svakom sektoru. za te pare, nemreš ni điđibajt ploču više kupiti za te novce imaš preporuku kupiti tu ploču. Mada kaj se USB3 tiče, imaš za ASRock ploče za kupiti kontroler, na ebayu se nađe za 20 dolara...
ili da uložiš još koju kunu i uzmeš P55 Extreme 4 i i5 760, ako se ukaže kakav polovni, no ako ideš na novo, ovo što si naveo je sasma u redu.
Brko je offline