View Single Post
Staro 02.12.2010., 09:06   #1113
Instar
Registered User
Moj komp

Instar's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Lijepo, gamad je napisala da je "samo" 30 komada u RH.

A djeluje da ih je 300

http://www.instar-informatika.hr/gra...bna-ponuda/72/
Poštovani,

mislim da nazivi gamad i slični nisu primjereni samo zato što nismo još prodali svih 30 komada.

Prva pošiljka je došla svega 15 komada, druga 10 i sljedeća 5 = 30 ... ako nas matematika jos dobro služi...ako budemo sretni ( samim time i Vi kupci ) dobit ćemo još u zadnjoj isporuci 10 umjesto ovih 5

Morate shvatit da ne vole svi MSI ( kupci kupuju ASUS, Gigabyte itd.. ) i da nemaju svi 1600 kn samo za grafičku karticu.... to nije roba koja se prodaje kao u Konzumu po 20 kn kila piletine na akciji i udri ....

Druga pošiljka kada je došla dolar je skočio i probali smo održati cijenu grafičke što je realnije moguće i digli smo je svega za 50 kn iako je nama ulaz skočio za mnogo više.

Iz zadnje pošiljke ( 10 kom ) ostalo je svega 5 kartica na stanju, a sljedeća zadnja pošiljka se oćekuje sredinom ili krajem 12 mjeseca.

Mi se iskreno nadamo da radi kvalitete i dobre cijene neće brojka stati na samo ovih 30 komada nego da će kartica i dalje dolaziti na stanje.

A svi koji su kupili ili misle kupiti tu karticu su sigurni da imaju posebnu karticu po istoj cijeni kao bilo koja druga iz 460 serije.

Instar informatika d.o.o.

Zadnje izmijenjeno od: Instar. 02.12.2010. u 09:38.
Instar je offline   Reply With Quote