Ma nema moja ploca gresku! Dosta mi vas je vishe - dajte skuzite da su SVE K8N takve i da je to sa napajanjima dokumentirani problem za koji se zna. I kao sto sam rekao - to je samo sa nekim napajanjima, ne svim - ali ta s kojima ne radi su jako popularna napajanja! Po meni je to dovoljno da mogu rec za nesto da je nezreo proizvod.
Kkaj vama film treba snimit di se vidi kak kurblam paljenje na Antecu dok napokon ne kresne kak treba? Ili je vama normalno da kad hocete upalit komp to radite 10-ak minuta pa ovo ne smatrate problemom? I jos jednom: PLOCA JE FULL ISPRAVNA ali je MSI neke stvari sjebo.
Jos jednom nek netko napise "ma mora da je ploca s greskom" dobi ban na 2 tjedna jer ako hocete sudjelovati u razgovoru onda citajte kaj pise a ne vadite gluposti iz s....
Darth Revan - i? znam za taj thread... i jel to mijenja cinjenicu da MSI ima svojih VELIKIH mana? ne. Kaj, mogu ja EPoX-icu na vrtiti na 340fsb i to ju ne cini dobrom plocom.
mc_fish - kupio ga ludi frend pa kak zivi blizu sam zamolio da donese pstream kad sam imao napad isprobavanja PSU-a sa MSI plocom. a ne radi zato kaj je to isto napajanje kao i antec neo - isti je proizvodjac, samo su nijanse drugacije.