Stickye ne čita ama baš nitko, osim onih koji su ih i napisali. To je činjenica. Ovo su dokazi -
1,
2, a
pravila su im za ukras. Sad vi meni recite koju vrstu sankcija ovaj forumaš zaslužuje, a da ne uključuje brisanje postova, zaključavanje teme, infraction ili ban. Na koji način da mu se skrene pažnja da je to kaj radi čista glupost. Ovaj koji pita za ploču na AMD podforumu, je prvo otvoril temu bez da je uopće pogledal
sticky teme, a nakon kaj mu je tema preseljena i spojena s onom odgovarajućom, pitanje o ploči je u trenu postalo pitanje o svemu kaj njega zanima o toj konfiguraciji. Zbog čega nije postal u temu
Što mislite o ovoj konfiguraciji? zna samo on. Da ne spominjem da je isto pitanje (na koje je dobil odgovor) o toj ploči, pital prije koji tjedan, a jučer se vratil s opet istim pitanjem i opet su mu ljudi odgovorili.
Shvatite da nitko od tih forumaša za čiju dobrobit ste vi tolko zabrinuti ne gubi san oko svojih postupaka na forumu, jer uvijek mogu otvoriti novi račun. Ja nisam nerazuman idiot koji ne dopušta skretanje s teme, jer takvih stvari ima u svim temama, ali za razliku od vas ja imam uvid u profile forumaša i vidim ko priča sranja i vuče ljude za nos, a ko iskreno traži savjet, pomoć ili mišljenje.