View Single Post
Staro 01.12.2010., 14:15   #1336
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Znači, najbolje je da prije spavanja doma staviš alarm da te probudi u recimo 05:00 ujutro kako bi stavio puniti mobitel do 07:00 da bude pun za cijeli dan?

Najnormalnija je stvar staviti mob na punjač kad se legneš i ujutro ga skinut kad se probudiš. Apsolutno ništa neće biti bateriji (osim ako imaš seriously spiganu elektroniku u tvom mobitelu kaj se tiče punjenja)
Osobno koristim Desire i nikad ga nisam stavio punit preko noći jer smatram da to nema smisla.. Baterija se napuni za max 3h, koji je onda razlog da ostavim preko noći, kad ga mogu stavit oko 21h i do ponoći je pun, a i prije, naravno..

Bilo je već riječi ovdje o bateriji, kapacitet iste se nakon par mjeseci koristenja "poveća".. meni nakon 5-6mj koristenja sad izdrži po dva dana, uz povremeno koristenje WiFi, igranja, i naravno gotovo stalnog prčkanja po uređaju..
Ali istina je da 30min konstantnog surfanja internetom preko WiFi-a pojede bar 10-12% baterije, žao mi je zbog toga ali ništa čudno..

O GPS-u neću ni govorit, ali pošto imam auto-punjač to me ne zabrinjava previše..

Napomena: Dok je Desire na auto-punjaču i radi GPS, užasno se grije, no to nije samo do vašeg uređaja, tako je kod svih..
Grije se i dok je samo GPS uključen, a kad je na punjaču dodatno je topliji,naravno..

Bilo je riječi da tamnija pozadina manje cuca bateriju, pa i na to malo pripazite ako želite da duže traje..

Pazite da ne lupate sa uređajem po svemu i svačemu jer je ona gumirana presvlaka oko uređaja jako osjetljiva na (i) lagane udarce, tipa: uređaj u džepu gdje su i ključevi od stana/auta, itd..

Danas mi je prvi puta pao na pod u kući, pri padu je najprije udario u vrata što je malo oduzelo visinu i smanjilo jačinu udara o tlo.. pri padu se je zadnji poklopac otvorio ali uređaj je prošao bez jedne jedine ogrebotine, što mi je jaaaako drago ali i pomalo nevjerojatno <3