View Single Post
Staro 01.12.2010., 11:51   #8
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Upravo zato sam i tipkao ono gore.
Stikija je puno, ali su preusmjereni, i vrlo je jednostavno naći se u situaciji gdje si se nehotice, logičnim nastavkom na prethodno pitanje našao u offtopicu, koji je onda još i veći broj korisnika nastavio pratiti, odlazeći na taj način još dublje u OT, vjerojatno nesvjesni onoga što čine.
Pa nije nama nikome u cilju, barem meni nije, da izazivamo moderatore i prisiljavamo ih na lockanje tema. Svima bi bilo lakše i jednostavnije bez toga. Evo, trenutno u podforumu o kupovini ploče jedan je korisnik postavio pitanje o ploči, te je nastavio pitanjem o procesoru i OC potencijalu, da bi na kraju završili pričom o grafičkim karticama. Tema je bila lockana zbog OT-a, sasvim razumljivo, jer se povela priča ne o jednoj stvari nego o njih 3, već samim prelaskom na priču o procesorima se otišlo u lov u mutnom. Fora je što je masa ostalih, starijih i (valjda) iskusnijih forumaša pratila i odgovarala na njegova pitanja i time svi grupno offtopičarili, a razlog tome je upravo prevelika usmjerenost samog stikija na strogo jednu temu.

Slažem se da otvaranje novih tema, ako iste već postoje treba spriječiti, ali dajte da onda osmislimo nešto da ti stikiji budu univerzalniji, pa će se smanjit i broj otvaranja novih tema i broj zaključavanja istih.

Edit:
Tek sada sam vidio da je Jelc odmah bacio formular za prijavu problema direktno administratoru. Koga ili što bih ja tamo trebao prijaviti? Pa ne žalim se ja na loš rad ili nepravedno ponašanje ikoga od vas ljudi moji, samo vam skrećem pažnju da bi možda trebalo malo adaptirati određene podforume da budu jednostavniji za svakodnevnu upotrebu, da se bilo kakve neugodnosti svedu na minimum

Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 01.12.2010. u 12:06.
D-I-A-B-L-O je offline