Citiraj:
Autor tor
I ovo za upgrade FW i promjenu postavki, to je stvarno malo bezveze ako to tako ide u praksi.
|
Ovo potvrđujem da rade, svaki upgrade firmwarea nešto poremeti. Zadnji put mi nekoliko dana nije radilo automatsko reconnectanje nakon upgradea FW.
Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O
Kakvo je stanje sa brzinama interneta, mogli bi stavit jedan ss od speedtesta.
Vidim da ste pisali da je bilo oscilacija u brzini, pa me zanima jesu li neke velike oscilacije, tipa preko 50% u U/D ili manje. Ako je manje, dobro je u odnosu na ovo šta ja trenutno imam sa t-comom.
|
U jednom periodu nakon što su zadnji put dizali brzine bilo je problema s pucanjem, ali sad radi stabilno.
Na poslu sam, pa nemam SS,ali u downloadu imam cca 12 Mbps (skida brzinom od 1.5 MB, upload je oko1 Mbps,mada češće varira). No takve stvari su uglavnom do parice i kućne instalacije, a ne do Amisa.
Sve u svemu s 2u1 sam prezadovoljan. Bilo je problema jedno vrijeme s telefonom i pucanjem veze, no to su promptno riješili i na sve ostalo uopće nemam prigovora. U 3 godine bez interneta sam bio cca 2-3 puta po 2 do 3 sata.
3u1 sam testirao, manje više je sve radilo ok, ali mi je bio preskup (skoro bi mi poduplao troškove) pa sam ga vratio.