View Single Post
Staro 01.12.2010., 02:45   #3
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Ne, krivo si shvatio, ja ne želim ići u OFF, samo što je, barem po meni ustrojstvo foruma takvo da je jako teško ne otići OFF, jer su teme vrlo precizne i usmjerene, po meni čak i malo preusmjerene.
Naravno da je razgovor o grafičkim karticama ili o monitorima na podforumu matične ploče offtopic, ali jebiga, sad neznam ni sam kako da bolje objasnim ono što sam želio reći od onoga što sam već gore napisao
Opet naglašavam, nije mi namjera ikoga prozivati na bilo šta, znam da se trudite raditi najbolje što možete, nego jednostavno, možda bi trebalo malo smanjiti broj tema ali ih proširiti, uklopiti ih nekako zajedno da se takve stvari ne dešavaju.

EDIT:
Evo npr. na Intelovom podforumu je kupnja ploče i procesora svedena u jednu temu. Ne vidim razloga zašto se to nebi moglo i na AMD forumu napraviti. Na taj način bi spojili dvije komponente koje se inače spajaju prilikom kupnje računala, meni to zvuči logično.
Onda nebi bilo OFF-a kad netko kupuje ploču na osnovu procesora i pita za njene OC potencijale, kvalitetu napona i neznam ni ja šta.