View Single Post
Staro 01.12.2010., 01:26   #736
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
pederuša je ovdje bila ilustrativno, ne nosim ju jer mogu uvijek sve potrebno potrpat po đepovima, osim naravno fujija, koji ima svoju (pre)veliku torbu.
opet, full size slr otpada. daleko od toga da ne volim velike aparate, volim, kad bi birao aparat samo s funkcionalnog aspekta, onda da, i nije bed da ima niti veliki objektiv, masu od kile itd. ali dosta mi je gromade, jer znam da ga neću nosit okolo. tu je bio zajeb sa fujijem, nisam ga nikad nosio okolo (iako, imao sam ixusa uvijek), ali više puta sam htio nešto slikat u boljoj kvaliteti, ali je jedino ixus bio pri ruci.
imam feeling da bi se isto ponovilo sa fullsize dslr-om, zato bi i uzeo nešto manje, ovaj pen mi djeluje kompaktno. a tele objektiv držat u torbici negdje zabačenog, i po potrebi ga uzet i namontirat.
kad uleti više love će počet padat novi objektivi, u startu će bit ok 14-42 & 40-150. a kasnije nekakav 70-300 koji će radit neusporedivo bolje slike od nekakvog panasonica tz100, canona sx210, fujija fs10 i sličnih.
anyway, ako nemate nikakvih zamjerki na pen-a, mislim da sam napokon odlučio. sad samo treba čekat kraj 2. mjeseca
sasuke_the_king je offline   Reply With Quote