View Single Post
Staro 01.12.2010., 00:56   #13
shoki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2004
zwer, stvar je u činjenici da mi treba lap, ali ga NE namjeravam kupiti jer nemam dosta love, ZA NAŠE UVJETE. Čitam review od prije pol godine, u usa/uk lap koštao (tada) oko 5k kuna. Kod nas DANAS lap košta 8-10k kuna. ZATO ne namjeravam još kupit lap. Za 5 glavi bi izvuko lovu, rate neke, smislio bih nešto. Al da se od mene pravi budalu i naplaćuje mi se barem duplo više, to ne. Iz principa.

A maca ne bih kupio NIKAD, ako ništa drugo onda zato jer me živcira OS. Da me netko pogodi u glavu istim, prodo bi ga, kupio nešto jeftinije i razbio se s ekipom jedan vikend.

Stvar je samo u tome da je mac (hardverski) imao sve što bih htio od laptopa: malen, lagan, optika (ZA INSTALIRAVANJE SRANJA I OPĆENITO PRENOŠENJE PODATAKA, ono, kaj će mi optika...), dedicirana grafika, punokrvni proc.

Kao što rekoh, ne želim započeti mac/pc flame war, jednostavno me zanima što PC ima za ponuditi u 13" kategoriji.