Citiraj:
Autor Jelc
Spojio sam dvije najveće teme u jednu da ne bude na sto mjesta pa razvalite 
|
Otud ti je došo nick?
Prvi nick kad sam se ulogirao bio je ivek12 ako se ne varam, no to su prošla vremena. Razlog je bio jer sam tad taman bio dobio svoj korisnički račun za t-com besplatne minute na modemu i bilo je nešto u kombinaciji sa imepre12 kao korisničko ime...
Moj sadašnji nick...
Ah, Destroyer, došlo od poznate rečenice
"I am become death, the destroyer of worlds" a za one koje zanima i ne da im se klikat po linku.
Bio sam zaluđen tada (dobro, i još uvijek sam), snagom atomskog oružja, H-bombe i općenito nuklearnim silama.
Ovo gore je svjetski poznat citat koji je Oppenheimer citirao nakon prve uspješne detonacije, a korijene vuče iz hindu svete knjige, odražava razmišljanje njega i njegovog tima nakon što vidješe što učiniše... Ali bješe prekasno.
Oznamenčio sam nick jer mi je to bilo fora at the time, i bio je unique, danas ga ne bih promijenio jer me stalno podsjeća kako sam ga "izmislio".
Nakon što sam se registrirao na par stranih foruma, naročito kad sam počeo igrati dotu i cod, počela su djeca krasti nick, no nikad ni jedan distrač osim mene nije bio prvi na listama
Danas ne igram gotovo ništa MP, tu i tamo koji SP i čekam kad ću moći svoj nick utipkati u Diablu3.
Ekipa sa foruma me prozvala distro, distrač, pa mi tak tepaju kad se vozimo s bajkovima