Poz, evo kako ce praznici uskoro pa cu imat malo vremena, htio bi malo osvjezit kuciste i sredit opcenito kak to izgleda. Kuciste je kostalo cca 70kn novo

znaci nije od neke kvalitete, ali je dobro za moje potrebe.
Slike kucista:
Slika1 Slika2
Prije sam ga mislio zatvorit, ali jednostavno nije dovoljno prostrano i kvalitetno da mi se komponente nebi pregrijavale dok je zatvoreno, ili bi moro dodavat jos ventilatora ili stavit jace/glasnije, a nisam neki fan buke tako da je najjednostavnije rjesenje ostavit kuciste otvorenim, a i stalno nesto mrdam po komponentama pa mi je i prakticno, a temperature su odlicne.
E sad, ko sta se vidi na slikama, kuciste je crno no unutrasnjojst je neka lim/siva boja i malo me to bode u oci.
Ono sta bi ja htio je svu vidljivu lim povrsinu pofarbat u crnu boju. U komp ce uskoro ici i nesto tipa Asus hd6850 crnog PCB-a.
Ono sta osim kucista bode u oci su freezer 7 pro te napajanje. Freezeru bi htio samo ovu povrsinu koja se vidi prefarbat u crno (dakle ne sve finove nego samo ovaj prvi), a takodjer bi volio i napajanje obojat. Makar samo vidljivi dio.
Nebi farbo iza maticne ploce najvjerojatnije.
Uglavnom zanima me da li bi to mogo napravit s nekim relativno jeftinim sprejem? I da li postoji mogucnost da ce se taj sprej topit? Kuciste i nije nesto vruce, recimo sobna temperatura, dok bi napajanje moglo bit malo toplije, cca 35c. Takodjer kakav sprej bi preporucili, ili ipak lak? I dal treba prvo brusit povrsinu koju zelim farbat? I gdje nabavit potrebne stvari?
tnx
PS. cito sam sticky-e, al nije bas bilo puno o farbanju unutrasnjosti

i ako imate svoje ideje, slobodno predlozite...