- naravno da je guzva kad vam je trgovina veličine kokošinjca, gdje dvoje ljudi napravi gužvu, a ako nemate vremena zaposlite još ljudi, kako inace dobiti neku informaciju o proizvodu, koja nije navedena u šturom opisu web shopa?ako ne znate kako se razgovara preko telefona nazovite links, pa ćete čuti kako sve fino i strpljivo recitiraju preko telefona, odgovaraju ama bas na svako pitanje
- vi bi trebali klijentu ici u susret i raditi onako kako je klijentu najzgodnije, a ne kako je vama, jer vi živite od klijenata, a ne oni od vas! dok dođem do toga da ubodem sve dostupne komponetne dobijem mlade

odaberem procesor i grafičku i matičnu, ali onda nema matične kad je hocu dodati u kosaricu, pa uzmem drugu matičnu, ali mi ona nije kompatibilna s procesorom, pa moram uzeti drugi procesor, pa drugu grafičku, pa kad to riješim i kad konačno hoću proslijediti narudžbu onda mi javi da više nema tog kućišta koje sam naručio, pa uzmem drugo, pa hocu opet naručiti, ali mi onda javi da više nema HDD-a kojeg sam odabrao, pa onda popizdim i skinem se s neta na pola sata, vratim se i komponente se nekim cudom mogu naručiti - ima i kućišta, ima i harda (za kojeg se ispostavilo da ga ipak na kraju nema)

lud jebe zbunjenog!
- logično je pod uvjetom da web shop radi kako treba i da je ponuda ažurirana i hvala na obavijesti, pismen sam i znam pročitati šta piše u crvenom okviru, a kad vas se upozori na web shop onda mi tupite jedno te isto, ko da pričam s pokvarenom gramofonskom pločom - morate se registrirati, morate se registrirati (to vam je neka mantra ili?) iako sam se registrirao odmah u samom startu
- kako se to može desiti, ako nemate skladište i naručujete robu po narudbi? - nove stvari ne idu na servis, samo rabljene stvari se servisiraju, nove nekorištene neispravne komponentne se mijenjaju novim ispravnim na licu mjesta (tako rade sve ozbiljne firme), tako ste i vi napravili u slučaju neispravne pržilice, ALI nakon svađanja s vama u trgovini, za RAM memoriju se nisam imao više volje, a ni vremena svađati, pa sam čekao servis, iako se tu nema šta servisirati, jer je riječ o kartici s čipovima - ajde pročitajte pažljivo šta ste napisali u nastavku, sami sebi skačete u usta
- evo o ovome pričam! a kad kod vas onda konfiguracija ima jamstvo kao cjelina?! ovo je toliko sramotno, naplatite pola sata rada 200kn i još ne dajete nikakvu garanciju na obavljeni rad??!!! zašto bi vam onda itko trebao platiti, kad je ista stvar slagao računalo sam ili ga dao vama na slaganje?? kako god okrenuo garancije nema!! druge firme konfiguracije slažu besplatno, ako kupac kod njih potroši određeni iznos novca (obično je granica cca 2000kn), što znači da mogu kupiti monitor za 2000kn i donijeti komp u dijelovima koje sam kupio drugdje da mi ga slože, ako kupac ne kupi kod njih nista, onda mu slaganje naplate, ali obavezno daju garanciju od min 1 god. na obavljeni rad, tako rade profesionalci i takvom poslovnom politikom se pridobijaju i zadržavaju kupci
- nema to veze sa srećom, nego s vašim odnosom prema klijentima i prema radu, ne smeta mi neispravnost komponentni, nego ono što slijedi nakon toga, natezanje s vama i gubljenje živaca
- ostali forumaši su detaljno objasnili na šta mislim, pa neću ponavljati
- sad se pravite pametni i otkrivate toplu vodu, znam da niste vi proizvođač, sve mi piše na kutiji tko je proizvođač, a tko uvoznik, znam da se bavite samo prodajom
- garanciju sam dobio od vas, komp sam kupio od vas i vi ste duzni rijesavati probleme koje imam s kompom, nemam nikakve veze sa uvoznikom, proizvođačem ili servisom, niti me oni zanimaju, to vi rjesavate, bez obzira koliko vama bilo zgodnije da se vas u cijeloj priči preskoči i ne dira kad su kvarovi u pitanju
usluga vam je katastrofalna, definitivno više s vama posla neću imati