Vjerujem da je sve ovo sto si napisao istina. Isto tako i ovo zadnje sto si rekao je dobro. Corsair nemoze ocekivat da ce iz prve uspjesno zadrist low end trziste. Isto tako, modeli do 50€ su jaaako rijetki i u pravilu se radi o OEM napajanjima te ako itko zeli uzet neko retail napajanje za oko 300 kuna odlucit ce se za LC power.
Sto se tice povlacenja komponenti za sobom, neznam. Moje (premda nije krepalo) nije povuklo nista ili mozda cak zarazilo ostale komponente zanimljivim cvililom.
Takodjer OCZ napajanje od kolege koje je kostalo visestruko vise je takodjer cvililo (malo tise ali opet).
Zato postoje modeli koji se jako dugo i jako dobro drze na trzistu.
VX450 i 550, TX650 odredjene chiftec serije i mnogobrojni fortrani su nekolicina koja se moze pohvalit dobrim uspjehom.
Naravno, i svako od tih napajanja je spalilo pokoju plocu, pojelo graficku ili unakazilo diskove ali s obzirom koliko ih je prodano nije ni cudno.
Po meni je LC power uzeo zamah kod nas zato sto uz podosta niske cijene nudi nesto sto moze upalit racunalo i drzat ga upaljenog danima/mjesecima/godinama.
Isto tako links je prvi (koliko ja znam) koji je poceo dilat ta napajanja. A posto su druga dva "velika" HG spot i Vemil umrli nije ostao preveliki izbor.
Pogledajte samo napajanja do 400 kn u linksu. Pokoji chiftec i jedan corsair u tom cjenovnom razredu. Mali izbor ako se mene pita.
Ali dobro, ako kazete da su novije serije bolje i ako se manje kvare od onih starih onda odlicno. Napokon se onda moze dobit ne OEM brandirano retail napajanje za 300-tinjak kuna.