Citiraj:
Autor Lurker
Da, vidim da je recenzija korektna ali za 400kn 560W mi je bilo malo nevjerovatno i kad sam kupovo. hehe. V2.0 je taj moj i ukoliko da netko zeli nek ga nosi samo da mi ne skuplja prasinu.
|
Iamo si staru verziju, a mislim da smo već elaborirali da stare serije nisu nešto bajne. Mi prvenstveno govorimo o novim serijama.
A ova recenzija je V2.2 koja je nešto novija.
Citiraj:
Autor Lurker
stvar u tome da ako nesto pise onda se to i ocekuje od napajanja u ambalazi sa tim natpisom.
|
Pisalo na plotu p...
Kad bi svi slijepo vjerovali marketingu di bi nam bio kraj. Zato postoje forumi i recenzije. Nije to samo kod LC-a već kod svih ali baš
svih brandova.
Citiraj:
Autor Lurker
Isto tako reko bi nesto da je krepalo nakon sto mu je istekla garancija. Ali nije!
|
I kakve to veze ima? Pa vidio sam gomile napajanja poznatih brandova koja su crkla unutar garantnog roka a neka su i out of the box bila ili mrtva ili neispravna.
Citiraj:
Autor Lurker
Naravno da postoji zadovoljnih kupaca LC powera. pitajte moju sestru, ona je jako zadovoljna 
|
Pa mislim da recimo kolega dh41400 ima barem nešto opširnije znanje i iskustvo o napajanjima od tvoje sestre a i tebe, a ima posve normalno mišljenje o tom brandu.