View Single Post
Staro 28.11.2010., 17:05   #102
Lurker
Registered User
Moj komp

Lurker's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Da, vidim da je recenzija korektna ali za 400kn 560W mi je bilo malo nevjerovatno i kad sam kupovo. hehe. V2.0 je taj moj i ukoliko da netko zeli nek ga nosi samo da mi ne skuplja prasinu.

Nemoj me krivo shvatit, nisam imao novaca i kupio sam LC power. Nisam jedini koji je tako napravio. Mozda neke serije napajanja njihove proizvodnje i jesu dobre ali po meni nije tu stvar low ili high end napajanja nego je stvar u tome da ako nesto pise onda se to i ocekuje od napajanja u ambalazi sa tim natpisom.

Isto tako reko bi nesto da je krepalo nakon sto mu je istekla garancija. Ali nije! Jos uvjek radi sto je najgore ali i dalje cvili. Naravno otkrio sam rijesenje problema vristanja a to je da ne vristi kad je spojen samo jedan 4-pin connector za proc. Ali ovo s diskovima, ma jednostavno sramotno. Nije da ih je bilo 10. Bila su jadna 2 diska koja nije mogo zavrtit kako spada.

Osobno mislim da je model koji sam ja kupio zadnje smece....i da jednostavno ne vrijedi dat ni 200kn za njega a kamoli 400. Naravno, moguce je da su se malo popravili sa novim serijama, ali ja necu bit taj koji cec rec jesu li ili nisu. Dovoljno je jednom napisat nesto iza cega se ne stoji da bi se izgubilo povjerenje kupca. Ali isto tako mi je jos jednom doslo do glave "kolko para tolko muzike" i ma sta god rekli to je tako.

Naravno da postoji zadovoljnih kupaca LC powera. pitajte moju sestru, ona je jako zadovoljna
Lurker je offline   Reply With Quote