View Single Post
Staro 28.11.2010., 12:52   #27
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Ja bi ovo:
http://www.aelight.com/product.php?category=11&id=19 ali 3500 kuna je malo previše. Naravno bez filtera. Samo punjač, baterija i kofer.
oVo je oZbiljna pila Amd!

Imam na poklon dobivenu M3 seriju od Surerfire-jka koja je u klasi ove lampe. Pa puta sam je upalio i stoji mi negdje uredno slozena, takodjer nekome za (mega) poklon. Preskupa je a jednostavno ne mogu iskoristiti tu lampu - bolje da dodje nekom fanatiku u ruke tko ju moze cijeniti. Znam samo da joj treba vise od minute da oblikuje full "snop" i kad se to desi... strahota koje kupanje nastupa - ali konstantno, bez zadrske do kraja, traje i traje i daje

Primjeti umjetno$t koju Aelight uz samo jedan ili dva prefiksa moze lampi podici cijenu i za 30%. Kojekakvi "Ex" protiv eksplozije, pada, sogorice... I to stavlja po zelji na sve top modele iz ponude, bas kao i ovu tvoju lampu ako zelis.

Isprika na malom OT-u :

Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
sto se tice puteva biciklom, ove P7-C lampe na najslabije daju i vise nego dovoljno svjetla za voznju po cesti, a pri tome se navodi vrijeme trajanja od preko 8 sati.
Bas ti hvala na komentaru, jer me sjetide da pitam ovdje.

Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Isto bih preporucio ove sa dealextremea.
Hahaha, vec se neko vrijeme cudim (imali su navodno natjecaj za novi logo) kako se neozbljno igraju s identicnim licenciranim Yamahinim logom. Sreca da Yamaha aktivno ne koristi vise spomenuti, jer bi se fino proveli. Kako god, neozbiljno za jednu firmu.
Visage je offline   Reply With Quote