Citiraj:
Autor AMD
|
oVo je oZbiljna pila Amd!
Imam na poklon dobivenu M3 seriju od
Surerfire-jka koja je u klasi ove lampe. Pa puta sam je upalio i stoji mi negdje uredno slozena, takodjer nekome za (mega) poklon. Preskupa je a jednostavno ne mogu iskoristiti tu lampu - bolje da dodje nekom fanatiku u ruke tko ju moze cijeniti. Znam samo da joj treba vise od minute da oblikuje full "snop" i kad se to desi... strahota koje kupanje nastupa - ali konstantno, bez zadrske do kraja, traje i traje i daje
Primjeti umjetno$t koju Aelight uz samo jedan ili dva prefiksa moze lampi podici cijenu i za 30%. Kojekakvi "Ex" protiv eksplozije, pada, sogorice... I to stavlja po zelji na sve top modele iz ponude, bas kao i ovu tvoju lampu ako zelis.
Isprika na malom OT-u :
Citiraj:
Autor Renesis
sto se tice puteva biciklom, ove P7-C lampe na najslabije daju i vise nego dovoljno svjetla za voznju po cesti, a pri tome se navodi vrijeme trajanja od preko 8 sati.
|
Bas ti hvala na komentaru, jer me sjetide
da pitam ovdje.
Citiraj:
Autor Milentije
Isto bih preporucio ove sa dealextremea.
|
Hahaha, vec se neko vrijeme cudim (imali su navodno natjecaj za novi logo) kako se neozbljno
igraju s identicnim licenciranim
Yamahinim logom. Sreca da Yamaha aktivno ne koristi vise spomenuti, jer bi se fino proveli. Kako god, neozbiljno za jednu firmu.