View Single Post
Staro 28.11.2010., 03:57   #59
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor vex Pregled postova
Samo, zašto si išao na toliku veličinu crijeva ??

Ako budeš i grafu potapao ( da ne spominjemo northbridge ) , teško/nikako ćeš ih posavijati, ili ćeš morati Laktove stavljati ... 10/8 crijeva savršeno obavljaju svoju funkciju, a opet su savitljiva dovoljno.

I daj temperature ... sa 5 ventova , čak i da je maximlno clockan, temp mu mora biti blizu sobne
nije 5 vec sve skupa 8 ventova (3 prednji rad +2 donji rad + 1 ispuh iza + 1 ispuh gore + 1x 40mm za aquaro)
da,, ici ce i grafa ubrzo...a cuj, crijeva ko crijeva, iskreno, nije bilo na lageru za 16/13 vec 19/13...10/8 sam imao godinama...necu sa konja na ...

savitljiva su dosta, cak vise nego sam ocekivao... ali ovako i onako sad idu fitinzi pod 90 stupnjeva pa nece bit frke...

a temp... zasad je samo cpu na 4.0@sobna 21-23 a proc je u idle-u oko 30-31 load nikad nije preso ni sa prime-om preko 41C....

no, drzim ga na "normalu", pumpa je na 60%, svi ventovi na 40% oliti 900rpm ...

kod vode taj load ne raste puno, bio on na 3,6 ili 4,2 sve skupa je razlika par stupnjeva...ako dignem pumpu na vise %, ostane isto...
sa grafom u loopu ce bit malo drugacije, ali opet, mogu grafickoj dic napokon voltazu kako spada i flashat je sa 5870 biosom koji sam si napravio custom... cekam lovu za blok za grafu da krenem u malo vece egzibicije...
poslat cu par ss-ova cim nesto bitno rjesim..
(u planu su mi bili i blokovi za maticnu, ali jebadu me financijska strana pa ce to pricekati)