27.11.2010., 21:12
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor alengrosevic
pa nesto bolja bi trebala biti, ali ne previse. Ima prednost sto je zasebna, pa nema toliko interferencija od maticne, ali nije bog zna sto. Vjerojatno ADI cip ima gore, koji je malo bolji od ostalih, ali nista spektakularno. Nabavis neku X-Fi Music, platinum, Titanium ili od Asusa Xonar DS ili DX i bit ces zadovoljan. nije previse novaca, a opet osjetni pomak u odnosu na integrirane
u biti nije neka velika razlika. Imao sam obje, koriste iste drivere, isti software, samo ako se dobro sjecam, Titanium ima noviju reviziju audio chipa, i malo kvalitetniji audio izlaz. Jedino sto me zasmetalo sto su audio izlaze i ulaze obojali u razne boje, kao da se raspoznaju ulazi, ali su time napravili dojam kao da je djecja kartica, onako neozbiljno. Bolje da su ostavili pozlacene konektore kao na Music...
|
Evo može pitanje i od mene!Planiram si uzet zvučnike gigaworks t20,pa me zanima da li ću imati neku osjetnu razliku u kvaliteti zvuka između xonar ds i d1 kartica ,razlika u cijeni je oko 150kn,pa da li mi se isplati dati tih 150 više!Namjena,filmovi i glazba,igre ne !Ili ako mi možete preporučiti neke druge zvučnike dostupne kod nas,mada pretpostavljam da su ovi dobri!Da,isključivo me zanima 2.0 sistem ,ne želim subwoffer!Zahvaljujem na pomoći!
|
|
|