View Single Post
Staro 27.11.2010., 20:06   #1303
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
ma nekak ne vjerujem da je to istina.

kostalo bi to puno vise da ima fakat 3000 mAh.

Neo-st jesi stavio docov v9 rom?

ja stavio sa kernelom k9a 256hz, lagfix ext4/ext2 data(loop) i mob leti

baterija mu super traje
Za ovu kažu da je navodno najbolja baterija originalne veličine, dakle paše na mjesto stare: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=812204

Probao naručiti od originalnog sellera u Kini ili gdje su već, pa kažu da ne šalju world wide. Vjerovatno ih ima na ebayu, nisam gledao. Uglavnom, svi preporučuju samo ove Andide, da su navodno provjerene i kvalitetne.

Stavio V9, K9a kernel 300hz, bez lagfixa (Kažu da lagfixevi troše dodatno baterije). 40-50% baterije izgubim od jutra do navečer, slab intenzitet upotrebe. Nisam baš nešto impresioniran, ali opet, ipak je to blagi OC. Do nedavno probao biti na originalnom Froyu, izgubio bi 20-30% max baterije od jutra do navečer ali me brzina u browseru ubijala. Katastrofalan lag, pogotovo ako ima više slika ili flasha na ekranu. Samsung bi trebao napisati članak "Kako napraviti savršen mobitel, pa ga sjebati s nečim", jer to je najbliži opis onoga šta oni već godinama rade. Softver im je redovito katastrofa, Kies i ostalo smeće da ne spominjem, updateovi i podrška blizu nuli, itd.
Neo-ST je offline