View Single Post
Staro 27.11.2010., 12:54   #90
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Evo <-- sta bi vam JonnyGuru rekao na takvo napajanje.Recenzirano napajanje je u rangu LC Powera.

I opet, napisao si gomilu teksta a zapravo nisi rekao ništa korisno drugim članovima foruma

Ono što se cijeni su činjenice, napiši normalan post koji ima uvod, zaplet, vrhunac i zaključak a bazira se na činjenicama i točnim oznakama.

Da, prijašnje serije jesu u rangu jednog Codegena ali nove nisu, barem ne modeli iz recimo Metatron serije čiji je OEM CWT (barem koliko mi je poznato od posljednjeg modela koji sam probao), zatim Green Power serija ali nova GP3 koja vjeruj mi radi odlično.

Tako da sorry ali ovo nije nikako napajanje u randu onog što si linkao na JG

Osobno sam gnjavio LC6460GP3 i bez bada je radio dulje vrijeme pod Core i7 940 + Radeon HD5870, a bila je spajanja i HD4870x2.
U biti evo tu je post da ne pišem previše.

Citiraj:
Autor Lurker Pregled postova
Ispricavam se sto nisam naveo tocan model premda mislim da je nevazno.
:facepalm: Da posve je nevažno, isto ko i kad ekipa kupi Korsejr CX600 jer je to Korsejr pa se iznenadi kad skuže da su kupili Korsejr brandirano smeće. Ili pak recimo Antec sa svojojm Smart Power serijom i TruePower Quattro serijom. Nema veze sve je to Antec zar ne?

Ili evo nedavno čujem od ljudi da kupuju Intel jer se AMD u pravilu više grije - njima je isto posve nevažno radi li se o Palominu ili Regoru ili pak Prescottu ili Cedar Millu. Glavno da gore piše PentiJum.

Imaš pravo, posve je nevažno imenovat seriju i model jer eto svi su oni bazirani na istom dizajnu.

Citiraj:
Model je LC6560T
V2.0 ili V2.2?

Ako je V2.2 onda mi je dosta čudno da je samo crko.
Evo jedna recenzija LC6560T V2.2-->
Citiraj:
Autor Romano.Cule Pregled postova
Oprostite sto upadam kao padobranac,ali da i ja kazem rijec-dvije,iako je tema valjda napravljena za stovanje LC napajanja. Ja ta napajanja ne bih kupio pa da su jedina u Hrvatskoj.Toliko mi ih je poizgaralo da mi je doslovno doslo da odem u Kinu i da im zapalim tvornicu.Ali valjda sam imao srece pa nikad nisu povukla nista sa sobom jer su bila debelo iznad potrebnih specifikacija.Uglavnom,u vecini slucajeva je nesto puklo,a u ostatku gadno zasmrdi,ali uvijek obavezno kad istekne garancija.Kad da su ih napravili da riknu kad istekne garancija "self destruction initiated t-minus 365 dana and 15 sati ugradjeni tajmer".Naravno da nemaju,ali ta napajanja doslovno samo sto nemaju ugradjenu glavicu kupusa sa kondenzatorima.Toliko o kvaliteti.

Naravno ima ih koji i dan danas rade,ali pomoli se bogu ako ti poraste napon u mrezi ili potrosnja ugradjenih komponenti prelazi 50%.To je kao i ruski rulet.Nikad ne znas kad ces dobiti metak.To govorim kao covjek koji je doslovno preneo preko ruku barem jedno 40 tih govana (da prostite).

Mozda nove serije imaju kvalitetne komponente,ali ja im ne vjerujem jer sam se toliko puta opekao da mi na sam spomen "LC Power supply" pocne zigati desno oko i imam probadanja u desnoj nozi.Takodjer mi se isto dogadja na spomen Codegen-a,MS Industrial,SmartBox,Spire i ostalih karakondzula iz kineskih tvornica strave.

Ja da ugradim neko od navedenih napajanja doslovno ne bih imao mira i ne bih mogao spavati,a vi kako hocete.Onog tko ugradi LC Power ili slicnu bratiju u PC od 7.000 ili vise kn javno proglasavam budalom.--> Evo <-- sta bi vam JonnyGuru rekao na takvo napajanje.Recenzirano napajanje je u rangu LC Powera.

I opet, napisao si gomilu teksta a zapravo nisi rekao ništa korisno drugim članovima foruma

Ono što se cijeni su činjenice, napiši normalan post koji ima uvod, zaplet, vrhunac i zaključak a bazira se na činjenicama i točnim oznakama.

Da, prijašnje serije jesu u rangu jednog Codegena ali nove nisu, barem ne modeli iz recimo Metatron serije čiji je OEM CWT (barem koliko mi je poznato od posljednjeg modela koji sam probao), zatim Green Power serija ali nova GP3 koja vjeruj mi radi odlično.

Tako da sorry ali ovo nije nikako napajanje u randu onog što si linkao na JG

Osobno sam gnjavio LC6460GP3 i bez bada je radio dulje vrijeme pod Core i7 940 + Radeon HD5870, a bila je spajanja i HD4870x2.
U biti evo tu je post da ne pišem previše.

Citiraj:
Ispricavam se sto nisam naveo tocan model premda mislim da je nevazno.
:facepalm: Da posve je nevažno, isto ko i kad ekipa kupi Korsejr CX600 jer je to Korsejr pa se iznenadi kad skuže da su kupili Korsejr brandirano smeće. Ili pak recimo Antec sa svojojm Smart Power serijom i TruePower Quattro serijom. Nema veze sve je to Antec zar ne?

Ili evo nedavno čujem od ljudi da kupuju Intel jer se AMD u pravilu više grije - njima je isto posve nevažno radi li se o Palominu ili Regoru ili pak Prescottu ili Cedar Millu. Glavno da gore piše PentiJum.

Imaš pravo, posve je nevažno imenovat seriju i model jer eto svi su oni bazirani na istom dizajnu.

Citiraj:
Model je LC6560T
V2.0 ili V2.2?

Ako je V2.2 onda mi je dosta čudno da je samo crko.
Evo jedna recenzija LC6560T V2.2

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 27.11.2010. u 13:11.
Wolverine je offline   Reply With Quote