27.11.2010., 12:54
|
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo <-- sta bi vam JonnyGuru rekao na takvo napajanje.Recenzirano napajanje je u rangu LC Powera.
|
Citiraj:
Autor Romano.Cule
Oprostite sto upadam kao padobranac,ali da i ja kazem rijec-dvije,iako je tema valjda napravljena za stovanje LC napajanja. Ja ta napajanja ne bih kupio pa da su jedina u Hrvatskoj.Toliko mi ih je poizgaralo da mi je doslovno doslo da odem u Kinu i da im zapalim tvornicu.Ali valjda sam imao srece pa nikad nisu povukla nista sa sobom jer su bila debelo iznad potrebnih specifikacija.Uglavnom,u vecini slucajeva je nesto puklo,a u ostatku gadno zasmrdi,ali uvijek obavezno kad istekne garancija.Kad da su ih napravili da riknu kad istekne garancija "self destruction initiated t-minus 365 dana and 15 sati ugradjeni tajmer".Naravno da nemaju,ali ta napajanja doslovno samo sto nemaju ugradjenu glavicu kupusa sa kondenzatorima.Toliko o kvaliteti.
Naravno ima ih koji i dan danas rade,ali pomoli se bogu ako ti poraste napon u mrezi ili potrosnja ugradjenih komponenti prelazi 50%.To je kao i ruski rulet.Nikad ne znas kad ces dobiti metak.To govorim kao covjek koji je doslovno preneo preko ruku barem jedno 40 tih govana (da prostite).
Mozda nove serije imaju kvalitetne komponente,ali ja im ne vjerujem jer sam se toliko puta opekao da mi na sam spomen "LC Power supply" pocne zigati desno oko i imam probadanja u desnoj nozi.Takodjer mi se isto dogadja na spomen Codegen-a,MS Industrial,SmartBox,Spire i ostalih karakondzula iz kineskih tvornica strave.
Ja da ugradim neko od navedenih napajanja doslovno ne bih imao mira i ne bih mogao spavati,a vi kako hocete.Onog tko ugradi LC Power ili slicnu bratiju u PC od 7.000 ili vise kn javno proglasavam budalom.--> Evo <-- sta bi vam JonnyGuru rekao na takvo napajanje.Recenzirano napajanje je u rangu LC Powera.
|
I opet, napisao si gomilu teksta a zapravo nisi rekao ništa korisno drugim članovima foruma
Ono što se cijeni su činjenice, napiši normalan post koji ima uvod, zaplet, vrhunac i zaključak a bazira se na činjenicama i točnim oznakama.
Da, prijašnje serije jesu u rangu jednog Codegena ali nove nisu, barem ne modeli iz recimo Metatron serije čiji je OEM CWT (barem koliko mi je poznato od posljednjeg modela koji sam probao), zatim Green Power serija ali nova GP3 koja vjeruj mi radi odlično.
Tako da sorry ali
ovo nije nikako napajanje u randu onog što si linkao na JG
Osobno sam gnjavio LC6460GP3 i bez bada je radio dulje vrijeme pod Core i7 940 + Radeon HD5870, a bila je spajanja i HD4870x2.
U biti evo
tu je post da ne pišem previše.
Citiraj:
Autor Lurker
Ispricavam se sto nisam naveo tocan model premda mislim da je nevazno.
|
:facepalm: Da posve je nevažno, isto ko i kad ekipa kupi Korsejr CX600 jer je to Korsejr pa se iznenadi kad skuže da su kupili Korsejr brandirano smeće. Ili pak recimo Antec sa svojojm Smart Power serijom i TruePower Quattro serijom. Nema veze sve je to Antec zar ne?
Ili evo nedavno čujem od ljudi da kupuju Intel jer se AMD u pravilu više grije - njima je isto posve nevažno radi li se o Palominu ili Regoru ili pak Prescottu ili Cedar Millu. Glavno da gore piše PentiJum.
Imaš pravo, posve je nevažno imenovat seriju i model jer eto svi su oni bazirani na istom dizajnu.
Citiraj:
Autor Lurker
Model je LC6560T
|
V2.0 ili V2.2?
Ako je V2.2 onda mi je dosta čudno da je samo crko.
Evo jedna recenzija
LC6560T V2.2