View Single Post
Staro 27.11.2010., 01:19   #3105
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
Kako sad lupam po svome kad sam reko da ste u pravu, samo sam naveo da neke stvari koje sam reko nisu neistinite i definitivno nitko ovdje nije prico o skoku sa e6300 na q9650 nit se to spominjalo. Ako je itko djetinjast onda si to ti sta se toliko emotivno uvlacis u ovakvu bezveznu raspravu. Ja sam samo komentiro stajaliste obicnog korisnika. Ako ti mislis da tvojih par mb cache-a vise donosi srecu u zivotu, uzivaj, ja nemam primjedbi. A i ak ti igra i ide sa 10fpsa, bas ti proc i nece pomoc u tome, bar ne toliko da digne na igrivih 30 (ako pricamo o razlici e6300 vs q6600, a o tome smo i pricali), svaki normalan covjek bi jednostavno smanjio detalje ili nesto i igro igru ko covjek, govorimo opet o prosjecnom korisniku.

BTW. 27" takodjer vecinom imaju 1080p rezoluciju kao i neki 20" monitori tako da velicina nema veze s time, pa tako netreba ni jaca grafa.

Da naucim iz tudeg iskustva? To je ok, ali po cemu ti pretpostavljas da ja nemam iskustva?

Slazem se da je dosta OT-a, ali prestani govorit gluposti, konkretno mislim na tvoj zadnji post pa nece vise bit ni mojeg odgovora.

ps. isprike stvarno na spamari, sta god bio odgovor na ovo moje, ja necu vise nista pisat vezano uz to

Zadnje izmijenjeno od: Astral. 27.11.2010. u 02:25.
Astral je offline   Reply With Quote