dobro ajd...you win

al opet...
Citiraj:
Autor Astral
ako je neka igra optimizirana za dual core (a vecina jesu) onda ce jedan e6300 na 3.6-4.0ghz potuc q6600 na 17" monitoru isto kao i na 27"
|
zar ne?
Citiraj:
Autor Astral
dok recimo normalno da ce q6600 bit bolji za igre koje su napravljene za quad core procesore, sta vecina nije
|
zar ne?
Citiraj:
Autor Astral
edit: a i te igre koje su za quadove vecinom dobro rade i na dual core procevima ako su dovoljno brzi
|
zar ne?
Citiraj:
Autor Astral
po meni quad core treba jedino ako se profesionalno bavis sa nekim zahtjevnim programima i slicno ili ako si neki HC gamer
|
zar ne?
Citiraj:
Autor Astral
istina da bi q6600 bio mozda bolji za buducnost u slucaju da sve vise igra bude optimizirano za quada, ali ipak dat tolko love za upgrade sa e6300 mislim da nije opravdano
|
zar ne?
Citiraj:
Autor Astral
jedino ako bi prelazio sad na neku novu platformu onda bi definitivno uzeo quada, al ko se ne mice sa socket 775 jos neko vrijeme mislim da je nepotrebno
|
zar ne?
sve to sa stajalista obicnog korisnika, onome koji dobar dual core nije dovoljan za igranje nije obican korisnik, s iznimkom za one ljude koji ciljano igraju jednu-dvije igre koje explicitno podrzavaju quad core i bas za te igre ga kupuje, al to vec spada opet u kategoriju HC gaminga
no dobro, svakom kak mu pase, ja mislim da gtx 460 nebi uopce lose pasala na dobar dual core...no sve preko te jacine naravno nema smisla
Citiraj:
Autor Doink the Clown
a nadam se da ćeš i apgrejdati bar proc i preći na 4 jezgre u doglednoj budućnosti i iznijeti svoje dojmove o tome 
|
i ja se nadam

to mi je i bio plan, ali kad vidim cijenu q9xxx zgadi mi se tako da ne znam bas jos...a ionako, ja sam prosjecan korisnik pa nije da mi TREBA, drugo je ono sta ja zelim