Citiraj:
Autor kripton
Koljega Alfa ti si upogonio dvije 9800GT sa razlicitom kolicinom memorije? Ja sam dobio odgovor da je to nemoguce, mozda zato sto se ticalo dvije 8800GT?
Mislio sam da je 9800GT samo rebrandirana 8800GT pa da bi i ona jednako radila, mozda sam u krivu.
|
Vjerovatno si u pravu jer je to manje vise ista kartica. No vjerujem da bi isto radile i druge kartice.. Pise ti gore kako...
Napravi u reg edit taj dword key na toj lokaciji i radi..
Inace jednostavno ne nudi u cp sli opciju..
Naravno, restart je obvezan nakon mjenjanja registra..
Sve su to NVgluposti - sli ploce, sli mostici i identicne kartice. Softwerska ogranicenja, pa kad su vidjeli da zesce gube od atija su ko fol hacknuli...
Citiraj:
Q: Is it possible to use different videocards to get SLI?
A: You must use same GPU-s to get SLI. For example 8800GTS + 8600GTS or GTX 260 + GTX 280 will not work together, only as separate cards. If you have videocards with different memory size onboard, you still can use non-recommended SLI mode, by creating DWORD key named CoolBits with 1F value in registry HKLM\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak. This will render "extra" videomemory unused. For example 8800GTS 640MB + 8800GTS 320MB will be the same as two 8800GTS 320MB cards.
Having equal chip/memory clocks isn't necessary. But we recommend to install faster card to primary PCI-E slot, due to higher load to master card overall performance should be better.
|