Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 26.11.2010., 19:04   #4443
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
To je rasulo očito koliko sam sad izguglao, radije bih izbjegao plaćati takvima. Hvala svejedno.

Možda preko njih:
http://www.europe-audio.com/intro.asp?

Pardoniram se, uopće ne pratim tu firmu s obzirom da samo vidim ih kroz prizmu krša koji se prodaje u Chipoteci.

Nisi shvatio, imam nekoliko zabilježenih Seas i Scanspeak modela koji se preporučuju kao aftermarket zamjene za postojeće drivere u monitorima s ciljem dobivanja na kvaliteti. Tako da nije baš da se radi o kupnji na "blef".

Za chipoteku si u pravu, jer ne znam tko bira što će doći, a što ne, pa imaš hrpu basseva promjera 2 metra, pa ništa, pa ništa, pa tweetere od 50 kuna, i to po jedan komad, a ne par, pa tri-četiri zanimljiva modela, koji su nažalost toliko ruku prošli, da su poderani i izgrebani.

A zamjenu za postojeći driver u nekoj kutiji smatram kemijom, jer kutija se radi prema midbassu, a skretnica prema mogućnostima midbassa, tweetera i fizičkim gabaritima kutije.
Stavljati sasvim drugi driver s ciljem dobivanja na vjernosti, sumnjam, bez obzira o koliko ozbiljnom proizvođaču se radi.
Juan je offline   Reply With Quote