Citiraj:
Autor Swarm dude
Bila je tvrtka u Opatiji koja je mislim prodavala Seas i ScanSpeak, W.H. Audiolab.
Web im više ne radi, broj telefona ne mogu naći. Probaj iskopati na netu što je s tom firmom ili zamoliti nekog forumaša iz Opatije da vidi što je s njima pošto adrese ima (Giuseppea Verdija 29). Sretno!
|
To je rasulo očito koliko sam sad izguglao, radije bih izbjegao plaćati takvima. Hvala svejedno.
Možda preko njih:
http://www.europe-audio.com/intro.asp?
Citiraj:
Autor Juan
Monacor 165kep je jedan od najcjenjenijih 165mm kevlar drivera u krugu samograditelja diljem svijeta. Visaton niti nema konkurenciju za taj driver.
Monacor DT-254 je jedan od cijenom najpristupačnijih tweetera koji ima fs 900Hz. Znaš li koliko to olakšava izradu skrenice, izbjegavanje kemijanja i proširuje izbor midbassa.
DT-25TI je izvrstan izbor kako za auto tako i za kućnu samogradnju.
Treba li spominjati raptor seriju?
|
Pardoniram se, uopće ne pratim tu firmu s obzirom da samo vidim ih kroz prizmu krša koji se prodaje u Chipoteci.
Citiraj:
Autor Juan
Što se tiče boldanog, krivulja na papiru i krivulja u izvedenoj kutiji s mjerenjima i konačni rezultat reprodukcije u sobi nemaju mnogo zajedničkog, pogotovo u tom rasponu.
|
Nisi shvatio, imam nekoliko zabilježenih Seas i Scanspeak modela koji se preporučuju kao aftermarket zamjene za postojeće drivere u monitorima s ciljem dobivanja na kvaliteti. Tako da nije baš da se radi o kupnji na "blef".