View Single Post
Staro 26.11.2010., 16:28   #3099
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
ajd ne zelim u OT ic, ali kakve veze ima velicina monitora sa brojem jezgri procesora? ako je neka igra optimizirana za dual core (a vecina jesu) onda ce jedan e6300 na 3.6-4.0ghz potuc q6600 na 17" monitoru isto kao i na 27"

dok recimo normalno da ce q6600 bit bolji za igre koje su napravljene za quad core procesore, sta vecina nije
edit: a i te igre koje su za quadove vecinom dobro rade i na dual core procevima ako su dovoljno brzi

po meni quad core treba jedino ako se profesionalno bavis sa nekim zahtjevnim programima i slicno ili ako si neki HC gamer

istina da bi q6600 bio mozda bolji za buducnost u slucaju da sve vise igra bude optimizirano za quada, ali ipak dat tolko love za upgrade sa e6300 mislim da nije opravdano, jedino ako bi prelazio sad na neku novu platformu onda bi definitivno uzeo quada, al ko se ne mice sa socket 775 jos neko vrijeme mislim da je nepotrebno, no dobro dual vs quad je tabu tema i o tome mozemo cijelu noc

sta se tice njegovih rama, to podrzavam +1 ili 2gb bi dobro doslo, end OT mode...

Zadnje izmijenjeno od: Astral. 26.11.2010. u 16:36.
Astral je offline   Reply With Quote