Nakon mjesec i 2 tjedna napokon su došli postavit.Jučer mi je stari provajder iskon iskopčao telefon pa time i net i bio sam jedan dan bez telefona i neta,te sam odma b.netu poslao mejl da su neodgovorni i da očito neko nezna obavljat tamo posao kako spada i zvali su me i rekli kao da im je t-com tek danas javio da će iskopčat moš mislit...Kad sam potpisivao ugovor rekli su mi "ma neee odma mi dođemo kad nam t-com javi da će isključit i priključimo naše nećete bit bez telefona" točno tim riječima, tako da u startu već problemi + još donjeli su mi krivi modem thomsona,a tražio sam cisco epc2425 pa će mi sljedeći tjedan doć zamjenit također sam odma kad su bili tu izmjerio brzinu i naravno brzina za 1 i pol Mbps je manja,a uzeo sam 16Mbps, mjerio sam na speedtest.net, više puta je mjereno i daje oko 14,60Mbps, znam da tamo nekad brzina nije točna te da varira od servera do servera, al ova 14,60 je negdje najbliža i oko te mi je više puta pokazao znači to je ta, inače nalazim se u novom zagrebu.I šta mi još nije jasno frendu ulaz do mene je ping 5 meni je 19 na koju foru?