Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
Evo među hardverom sam naletija na SupremeFX karticu (koja je vjerojatno došla sa ASUS P5N32e-sli), pa me zanima da li je ova kartica bolja od onboard kartice na matičnoj ploči ili ne, ima li kakve specijalne mogućnosti, itd.
|
pa nesto bolja bi trebala biti, ali ne previse. Ima prednost sto je zasebna, pa nema toliko interferencija od maticne, ali nije bog zna sto. Vjerojatno ADI cip ima gore, koji je malo bolji od ostalih, ali nista spektakularno. Nabavis neku X-Fi Music, platinum, Titanium ili od Asusa Xonar DS ili DX i bit ces zadovoljan. nije previse novaca, a opet osjetni pomak u odnosu na integrirane
Citiraj:
Autor Ati freak
Lp.
Imao bih jedno pitanje.
Vuku me dvije zvucne kartice
X-fi Music
i
X-fi Titanium
Pa molio bih nekog kome je jasna razlika nek ju podjeli s menom.
Hvala.
Naravno ne gledam na to da je Music PCI dok je Titanium PCI-e, to mi je jasno.
|
u biti nije neka velika razlika. Imao sam obje, koriste iste drivere, isti software, samo ako se dobro sjecam, Titanium ima noviju reviziju audio chipa, i malo kvalitetniji audio izlaz. Jedino sto me zasmetalo sto su audio izlaze i ulaze obojali u razne boje, kao da se raspoznaju ulazi, ali su time napravili dojam kao da je djecja kartica, onako neozbiljno. Bolje da su ostavili pozlacene konektore kao na Music...