Posto je Horza napomenuo da se komentari po pitanju Bubbe i SLI postaju ovdje (iako mislim da ovo nije za svastaru,ali pravila su pravila) evo moje misljenje:
Ja sam noob po pitanju SLI-ja i mnogo drugih stvari.I to potpuni (kao i veliki broj ljudi ovdje koje je sram priznati

) , i kod Bubbe nisam volio vrijedjanje i to je sve.Mada on nije mislio da vrijedja (ili je),jedan je od rijetkih koji uspjeva bocnuti nekog eksperta (opcenito) da se pocne neka spika.
Za SLI sam cuo nedavno,a da je i nekad postojao SLI sam samo NACUO jer niko nije pricao o tome,jer niko nije imao pojma o tome osim nekoliko odredjenih ljudi. To sto su neki nesto naculi sa strane pa sad pametuju i na kraju kazu
"...i tako dalje,ne da mi se vise pricat" ,je druga spika. Mene osobno zanima SLI i njegov nacin rada i kad je postojao i bla bla bla,i cijenim ljude koji imaju argumente kako spada,koji poticu raspravu jer cu sigurno nesto novo/staro naucit,i ako je jedini nacin malo isprovocirat eksperta da cujem nesto vise od OC,MHZ i VOLTMOD ,neka,ja sam za. Zato ljudi,plz nastavite ovu raspravu jer,ocito,o SLI necu nigdje drugdje cuti osim ovdje,a gdje ces bolje nego dobiti instrukcije besplatno.

Svima piva/sok/kava i ajmo na sljedeci level.