Citiraj:
Autor Doctor Hardware
/cut
Treba razmišljati unaprijed. Ja bih recimo gledao i broj mobitela, npr ako je broj 098xxxxxx znači da funkcionira oko 10 godina i da vjerojatno nije prevarant. Čak i kvalitetan razgovor zna uliti povjerenje. Kako god rizik uvijek postoji ali govorili smo o otkupnim pošiljkama koje treba prekontrolirati kako god i ako je moguće. Uplata na račun unaprijed može definitivno biti prevara ali tada ja gledam šta sam prije napisao i nazovem, saznam nešto korisno na temelju čega procijenim...
|
Sve ovo sto kazes pada u vodu. Prvo jer nove microsim simpa kartice imaju predbroj 098 u vecini slucajeva,a drugo jer ne postoji nacin da 100% dobro prodjes u nekoj internet kupovini. Jedino preko nekakvog webshopa nekog renomiranog trgovca. Sve ostalo je macka u vreci. Njuskalo je riznica prijevara i sansa je 50:50 da te netko dobro zahebe. Cim kupujes rabljeno i zelis jeftinije proci,pripremi se za neugodno iznenadjenje. Ovaj forum je kako tako dobar,jer ima puno postenih trgovaca i ako nesto nije u redu ,moze se rijesiti dogovorom. Na nuskalu sam od 10 kupovina 3-4 puta bio prevaren. Ili je roba ostecena,ili ne odgovara opisu ili fali nesto itd itd. Treba se pomiriti s time i idemo dalje