24.11.2010., 15:59
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Autor petarp
jednom sam kupio preko njuškala blic za fotoaparat za dobru cijenu a čovjek koji ga je prodao je zvučao neobično preko telefona, oglas je nestao s njuskala prije nego sam ja dobio robu, nisam bio siguran dal je sve u redu i pitao sam poštara što da radim.
veli poštar da po pravilniku on ne smije otvoriti poštu da pogleda što je unutra, niti to ja smijem dok ne platim otkupninu i ne preuzmem paket. veli da je jedina stvar koju mogu napraviti to da ne podignem paket doma nego ga on vrati na poštu i da mi onu žutu obavijest neka ga podignem tamo. kad dođem na poštu mogu zatražiti komisijsko otvaranje paketa zbog sumnje da ne odgovara stanju u kakvom je poslan - oni ga mogu otvoriti samo ako vaganjem utvrde da masa nije ista onoj navedenoj na paketu, ili ako se vidi izvana da je oštećen.
u mom slučaju ničeg iz vana nije bilo oštećenog, paket sam platio bez komisijskog otvaranja i na sreću sve je bilo ok, no da nije bilo (da je unutra bila npr cigla  svejedno bih morao uzeti paket jer sam ga već platio.
|
Isto pitao danas poštara i mogu ovo potvrditi
|
|
|