View Single Post
Staro 24.11.2010., 15:46   #36
petarp
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor boris87 Pregled postova
Naručio sam iphone 3gs s jednog oglasa dogovorio se s likom da mi posalje otkupninom...nakon 2 dana on je banovan na oglasu,kontaktiram službu za korisnike i kažu da je banovan zbog pokušaja prijevare slao prazne kutije sa smećem umjesto mobitela.E sad meni paket jos nije stigo..dali ja to moram platiti il se moze rec da vrate paket da nisam nista naručio...hvala
jednom sam kupio preko njuškala blic za fotoaparat za dobru cijenu a čovjek koji ga je prodao je zvučao neobično preko telefona, oglas je nestao s njuskala prije nego sam ja dobio robu, nisam bio siguran dal je sve u redu i pitao sam poštara što da radim.
veli poštar da po pravilniku on ne smije otvoriti poštu da pogleda što je unutra, niti to ja smijem dok ne platim otkupninu i ne preuzmem paket. veli da je jedina stvar koju mogu napraviti to da ne podignem paket doma nego ga on vrati na poštu i da mi onu žutu obavijest neka ga podignem tamo. kad dođem na poštu mogu zatražiti komisijsko otvaranje paketa zbog sumnje da ne odgovara stanju u kakvom je poslan - oni ga mogu otvoriti samo ako vaganjem utvrde da masa nije ista onoj navedenoj na paketu, ili ako se vidi izvana da je oštećen.
u mom slučaju ničeg iz vana nije bilo oštećenog, paket sam platio bez komisijskog otvaranja i na sreću sve je bilo ok, no da nije bilo (da je unutra bila npr cigla svejedno bih morao uzeti paket jer sam ga već platio.
petarp je offline   Reply With Quote