View Single Post
Staro 23.11.2010., 13:43   #10
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Koristim Amis od kad se pojavio na nasim prostorima (trenutno imam total 3u1 paket) i moram priznati da od kad je uveden 3u1 paket, Amis nikako da proradi punim plucima.

Pogotovo je to izrazeno unazad par mjeseci, pa mi se nekako cini, da im je trenutno usluga najlosija ikada.
Mene osobno smeta naglo usporenje/zagusenje veze i sl. didje-midje koje se dogode bas kad meni treba brzi upload ili kad trebam nesto hitno pogledati na web-u i onda cekam otvaranje obicne stranice - dok ne docekam (murphy? ).

Telku ne gledam, tu i tamo, ali curka gleda i moram priznati da se (pre) cesto dogadja smrzavanje STBa, kao i stalno nekakve nadogradnje sustava pa cesto STB treba upaliti i ugasiti kako bi normalno funkcionirao (npr., snimljeni program unutar 48h se ne moze pogledati, ali nakon paljenja/gasenja STB-a moze).

Neznam sto se dogadja, ali usluga unazad mjesec-dva nije na nivou, i nadam se da ce se vratiti na staro ili bolje nego sto je bilo (zivim u nadi).

Iskreno, bas me zanimaju vasa iskustva pa da mogu usporediti, tako da cekam nastavak price.

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.11.2010. u 15:35.
Nik je offline   Reply With Quote