View Single Post
Staro 23.11.2010., 11:12   #1020
Verbum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Eto i mene na MSI 460GTX HAWK Talon Attack i moram priznati da je grafa zvijer.
U idle-u radi na nekih 26C (isprva nisam vjerovao vlastitim ocima i mislio sam da senzori lazu), dok gledam film je na 32C, a najveca temperatura u load-u i to kad je kloknem je 60C.
Sto se tice oc-a probao sam ovako nabrzaka i zasada radi stabilno na 871 /1742/2051 (gpu/shaders/mem) bez dizanja napona.
Sve u svemu stvarno odlicna grafa mislim da uz malo podizanje napona ide preko 1000 Mhz gpu-a bez pardona s time da se niti posteno ne oznoji.

Sto se tice hladnjaka tj. ventova, postavljen su tako da se cim temperatura predje 40C pocnu vrtiti dosta brze i tako postaju dosta glasni sto je naravno nepotrebno s obzirom na temperature.
No uz malo podesavanja u MSI Afterburner-u (prekopirao sam postavke kolege Sinac) grafa postaje doslovno necujna kako u idle-u tako se skoro niti ne cuje u load-u.
Naravno zbog toga su malo porasle i temperature pa u load-u nije vise 55C nego 60C.

Ako se netko premislja o kupovini moja preporuka.

Imam i jedno pitanje koji bi bili najbolji driveri za 460 GTX seriju, trenutno sam na 258.96.

Edit: nakon malo dužeg testiranja grafa ipak radi stabilno bez dizanja napona na 871 /1742/2051 (gpu/shaders/mem).

Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 23.11.2010. u 16:50.
Verbum je offline   Reply With Quote