Pregled ponuda i usluga i prva iskustva - Amis Telekom
Članak je dobar  ali s obzirom na kratkoću korištenja niste još došli do poteškoća koje baš i nisu male. Kao korisnik Amisa od njegovog komercijalnog početka dok još nije bilo 3u1 (odnosno moji roditelji ali kad zagusti onda ja sam taj koji rješava probleme!) mogu reći da sve što je napisano u tekstu stoji ali postoje i problemi i već sada nemogu se svrstati pod porođajne. Da ih nabrojim: smrzavanje STBa kod dužeg korištenja i mjenjanja kanala je svakodnevno (vjerojatni uzrok pregrijavanje uređaja), zamrzavanje slike (usporedivo s samim počecima MaxTv-a), promjene softvera (firmwera) modema koje se rade bez upozorenja i pritom mjenjaju korisnićke postavke bežićne mreže  (lozinka i ime modema u mreži se mjenja svaki put) koje kod ljudi koji nisu baš kompjuterski naobrazovani (penzioneri s 60+) stvara potrebu za zovom u pomoč jer mreža više ne radi, služba za korisnike malo pa beskorisna (istina vrlo ljubazna i pokušava pomoći ali ne može) i sl. Mjesto na kojem se nalazi priključak je N.Zagreb, manje od kilometra od telefonske centrale i oko 2 od njihovog sjedišta u Buzinu. Sad malo o pozitivnim stranama: veza je postojana i stvarno bez problema i kod telefona i kod ADSLa a brzine su stabilne i uz to je cijena dosta manja za istu uslugu od MaxTv-a (istina i manja je ponuda programa ali je obečanje da će se proširivati) uz veču brzinu (radi se o Total paketu). Moja stara je oduševljena mogučnošću da gleda emisije s odgodom od 48 sati i to je uz manju cijenu uglavnom i glavni razlog zašto još uvjek imaju AMIS. Ipak i takvo stanje je bolje od Bneta kojeg su također imali i otkazali zbog još većih da prostite s----a. Toliko od mene i nadam se da nečete imati iste probleme ili bar da će biti bar malo manji. 
| MSI Z97 MPOWER (MS-7915) | Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz - Noctua NH-D14 | Coolermaster Stacker | 4x G.Skill F3-10666CL7-2GBRH | OCT Vector 180 240GB, Hitachi HDS721010CLA332,ST3250410AS,ST3250410AS | GAINWARD GeForce GTX 980Ti Phoenix GS | Corsair HX 850W | LG L1919S |UPS CyberPower 2200VA | | ASRock EX58 Extreme | CPU Intel i7 920 | Corsair 3x2GB | WDC WD5001AALS,WDC WD6400AAKS,SAMSUNG HD322HJ,ST3160813AS,,ST3300622AS,WDC WD800JB-00JJC0 | CrossFire Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor-X | Corsair HX850W | CIBOX 22" | UPS Trust PW4105 | | Spectrum 48K | Comodore 128 | PC 386 |
| Dell Latitude D820 |
|