View Single Post
Staro 16.01.2005., 15:40   #26
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Prvo-sam timedemo iz DOOM-a 3 nema po meni baš nikakve veze sa igranjem istog i nema ni govora da taj isti demo može biti stvaran pokazatelj kako se grafa ponaša u igri, valjda već svi znamo da je isključena fizika i zvuk.

Kakvi su bili rezultati na početku testiranja čim je DOOM izašao i kakvi su sad je malo drugačija priča.
Isto tako je zanimljivo pogledati reze sa sajtova koji su napravili custom demo-razlika onda i nije baš takva

Istina je da je već stara priča da je ATI generalno brži u DX igrama, Nvidia u OGL-u, a ti zastupaš stavove da kad Nvidia zajebe seriju i masno popuši u DX-u...e...onda ima malo više čimbenika koji su utjecali na to, a ne činjenica da je Nvidija bahato krenula u razvoj istog ne poštivajući osnove DX-a.
Valjda su mislili da će svi pisati u Cg-u ne bi li im bilo lakše.

Cijela ta "CineFX" pompozno najavljivana serija je bila pušiona, utukli su brdo love-i popušili

Neću ni spominjati koliko ih je koštalo uletavanje u još nerazrađeni proizvodni proces dok je ATI uredno svoje grafe štancao u starom.

To da je ta serija bila čisti promašaj je na kraju krajeva pri predstavljanju 6xxx serije priznao i tip čija ti sličica krasi zaslon moba-neponovljivi Jen-Hsun Huang

bdw-nije li malo licemjerno zaboraviti ono doba kad je Nvidia bila blisko slizana sa MS-om i drmala tržištem, imala veliki utjecaj na pisanje novijih verzija DX-a, sad kad su popušili reći da " stvarno moraš bih hrabar da čak i skrivećki pokažeš srednji prst MS-u"???

Izgleda da si malo zaboravio kako je to izgledalo kad su bili aktuelni MX2 i prvi TI modeli, pa GF3 i 4 serija...prvi NForce i X-box...doslovce su virili Billu iz bulje kak su se duboku zavukli

I onda su pokušali zadržati prvu dogovorenu cijenu chipa za X-box bez obzira na prelazak u finiji i jeftiniji proizvodni proces, dobili malo po njonji i sad su po tvom tumačenju postali maltene jadna mala firmica koja se usudila nekaj reći velikom MS-u i sad eto zato ispašta...

Siročad mala, skoro da mi suza pod oko kane kad se toga sjetim...
Jelc je offline