Gle, meni tog sranja od "vijesti" i "glasina" stigne more na RSS tokom dana i svi imaju jedan-jedini izvor, a Fuad to onda interpretira kak ga volja. Pročitaj kaj su drugi (i ja) napisali dosad na ovoj temi i skužil budeš da je sve to kaj si ti sad linkal u svojem postu - već linkano i svima je izvor isti. Fuad i zblurane slike s turskog i kineskog foruma. Kaj se tiče rasprave i toga ko je najpametniji - ja sigurno nisam, niti se kao takav postavljam. To kaj ja pričam i pišem ono kaj se meni čini logično i kaj ne pušim sranja koja mi stižu na RSS i kaj se ljudima ne sviđa moje razmišljanje - to je sasvim deseta stvar. Vi, vjerujte kaj vas volja i tumačite sve ove "vijesti" i "glasine" kak god hoćete. Uostalom pročitaj si službene forume tih stranica koje si linkal, pa budeš skužil da ja nisam jedini koji misli da je ovo predstava za javnost. Svaki iole relevantan IT portal ima temu na svojem forumu i na svima se vode slične rasprave. Mora da su svi ludi, a samo Fuad zna pravo stanje stvari.