View Single Post
Staro 21.11.2010., 22:36   #1
iggy-vtc
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2008
Hp 6735s neće bootati....HELP !

Pozdrav svima ! Navedeni Hp 6735s sam kupio polovnog starog oko 1 god., ukupno je sada star oko 1 god i 9 mj. Zaista se lijepo odnosim prema njemu uvijek, nikad udaren, nikad pao, nikad se pregrijavao...Sinoć sam surfao bez problema kao i uvijek, nikada nisam primjetio da nešto ne radi kako treba...gotovo besprijekoran. Normalno sam ga ugasio, te kad sam danas ga htio upaliti, krenuo je proces bootanja kao i uvijek te nakon početka učitavanja Win Xp (logo XP-a i onaj progres ispod) odjednom se zamrznuo, progres je stao i gotovo. Pokušam kombinaciju Ctrl Alt Del, ništa, zatim ga ugasim gore na tipku power. Ponovo ga upalim ali od tada nikakve slike na ekranu, upale se ledice plava powera i narandžasta od wirellesa, ventilator ubrza na maksimum i nikuda s te točke. Da mu što radim neće. Ni bez baterije ni sa, ni bez harda, ni bez dvd-a, ma ni jedna kombinacija. Upali se, vrti se ventilator ali od slike ni S...I probao bootat linux i win xp ali ništa, zavrti cd i prestane ali slike nema. I čudno mi je što ne javlja uopće grešku, ledica pored CapsLock niti blica niti je upaljena...Pokušao sam i memoriju izvaditi i premjestiti i bez nje ( tek je tada ledica blicala kvar dok je radio bez memorije, kad vratim memoriju više ne blica). Molim pomoć što još pokušati i što bi moglo biti....
iggy-vtc je offline