View Single Post
Staro 21.11.2010., 19:33   #267
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Mali update...kako se napreduje kroz igru i otključavaju novi auti, igra postaje sve bolja i zanimljivija. Meni nema laga sa kontrolama, igram sa logitech gamepadom i čist ok je.

Staze su stvarno super napravljene, a i izbor automobila je impresivan jer puno njih dosad nije ni bilo u igrama. Najzanimljiviji su mi time trials dok moraš voziti stvarno na granici i koristiti prečace da se bude dovoljno brz za gold (Mclaren F1, SLS trials su stvarno super)
Policijski dio igre je isto solidno odrađen i nudi zanimljiv izbor oružja za postavljanje zamki za jureću gamad

Ja kombiniram paralelno napredovanje kroz karijeru kao murjak i kao racer jer tako barem ne postane igra monotona nakon par utrka.

Igri treba dati šansu, a ne odigrat samo utrku-dvije i uninstall. Igra ispunjava ono što joj je i namjena, a to je uživanje u brzini na limitu uz odlične aute, zanimljive staze i prekrasni krajolik. Još da se ne forsira to driftanje kroz zavoje i par drugih sitnica, bio bi čak i jedan od boljih NFS-ova uopće.

Ovako su mi i dalje najbolji NFS:High Stakes, NFS:Porsche, Most Wanted i Shift (sa modovima + volan)
TheBEaST je offline   Reply With Quote