Citiraj:
Originally posted by Horza
nisu spominjali serverska, a ovo workstation im je u naslovu, a mene to jaaaako živcira... da me je moguće uvrijediti, rekao bih da me čak i vrijeđa kad jedan xbit to napiše.
|
A cuj, nema nista sto razlikuje SOHO kompjuter od workstationa. Da, postoje mnoge stvari koje bi workstation kuciste trebalo imati, no ona su prosjecnom kucnom korisniku nezanimljiva. Ova pak jesu, jer imaju fancy ventilatorcice, rupe po bokovima kucista ali su neka i ATX te imaju malo kvalitetnije kaveze za diskove (ali daleko od necega sto kakvom takvom workstationu treba).
Kao sto si mi i sam onomad rekao, ne bi imalo smisla pisati o workstation kucistima kad to zanima vrlo malen postotak ljudi koji posjecuju takve stranice.
Citiraj:
a serverska sam spomenuo samo u kontekstu proizvođača koji igraju na takav marketing. to me bode već godinama, pa čak i na nekom profi levelu i vrijeđa eto...
|
Serversko kuciste je sirok pojam kao i šasija bozila. Ovisno o potrebama, ide i primjenjeno serversko kuciste. Ne postoji neko howto generalno objasnjenje...
Ironicno, ne mogu smisliti serversko kuciste bez hrpe (*korisnih*) ledica, dok ih na kucistima za 100kn vidimo i previse... :\
Citiraj:
a da kućište koje drži do sebe nema reset gumb stoji... osim ako ima dva ili više
|
Pa gdje si vidio ozbiljno slozenu masinu s kucistem s reset tipkom? Smijesno, jelda?