View Single Post
Staro 16.01.2005., 11:35   #4
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Malo pogledo i kako da kažem ... bedastoće, jedina kutija koja iole može nekom čudnom logikom u tu skupinu je In-Win X710, Sva ona Chieftec kućišta su skoro pa apsolutno ista samo sa drugom vanjskom plastikom. Ajmo ovako, prvo prostora za workstation ili server ni nema u tim kutijama (meni se ne sviđa baš preveć moj casetek 1018-SM ali to je jedina kutija u koju mi fizički uopće stane SuperMicro ploča (10.7" x 11.2", 27.2 x 28.4cm) sve ostale su preplitke. Imam onog Chieftec bx-03bbsl-w u kojem mi je dual AMD koje je iznutra mislim identično kao Chieftec CX-01B-SL-B-TC, Chieftec DX-01WD-U, Chieftec BX-02SL-SL-SL sa testa i unutra nako 5 PCI 1 AGPa i silancera, 1 opteike i 1 HDDa više ne stane moj prst, a ja hvala bogu imam tanke i duge prstiće ko po mjeri za čeprkanje po kućištima ... Gle u garaži za kvartovski file - game dedicated server imam ono Codegen SERVER TOWER ATX-9001-C9 ( http://www.codegengroup.com/03_produ..._id_search=265 ) to je valjda server case zato kaj ima kotaćiće mislim to je hrpa tankog lima da na komponente ne pada prašina iz vana ... mislim marketinsški lijepo zvuči server ili wrkst ... mislim znate kako user na ulici po firmi pričaju kada nešto padne ili ne radi: "znaš to je pao server ... " da od kuda sa zgrade ili je on nogom recimo otpojio Euro kabl, pa te gleda a kaj je euro kabl, a kao zna kaj je server i dijagnosticirao je upravo njegov pad a da se nije pomako iz stolice. Tako i ovi sa kutijama ... a bar X-bit su ljudi koji znaju ... ovo im se valjda omaklo ... nadam se

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote