Citiraj:
1: Ne. Kompletno izvrćeš situaciju. Prava usporedba bila bi da UKRADEŠ nečiji novi tek izašao auto, slupaš ga jer ti nema baš vozna svojstva na kakva si navikao, pa odeš na auto forum odmah reći da auto nevalja. Kužiš?
|
Ok, ajmo po tvome. Izbacimo kradju igre/auta. Jel ja smim rec da je igra sranje samo ako je kupim? A kad sam je vec kupio, onda sam se debelo zajebao i popusio novac.
Citiraj:
Vi ne komentirate nekakve vijesti o igrici iz časopisa i interneta (koje su začudo pozitivne), vi igrate; dakle analogno tome, vozite auto mercedes a klase/toyotu koji niste platili.
|
Nisam platio i necu. I ako jos kupim 3-4 originala u zivotu, puno sam kupio. Dovoljno sam se puta opekao, da mogu i na hladno da pusem. Jel bi sad tebe trebalo pitat jel imas sta nelegalnog softwarea, il jesi ga ikad imao?
Citiraj:
Igra je mindless, ali to ne znači ako ju igram i uživam, da mora da sam retardiran/dijete, jer eto onaj kome se ne sviđa automatski je profinjen, pametan, iskusan, vješt i sposoban.
|
Ne, to samo znaci da nemas kriterije. Igra je losija od prethodnih djelova. Grafika nije jedina stvar u igri sta se gleda pod kvalitetom i gameplayom.
Citiraj:
2: EA radi (i) NFS igrice za one koji ih kupuju. Procjenili su da publika voli nešto ovakvo. Dakle da; računaju ovime na "igrače" poput moje cure, ne na okorjele gemere piratski ripanim igricama.
citat:
UK product manager for Need for Speed Kevin Flynn said that "Shift was a great game but different and a bit serious, while Hot Pursuit is more fun and accessible."
|
Ti kao da se pravis lud. Ne rade oni igrice za igrace, nego za dolare. I opet se vezes na okorjele gamere i piratlije i ripove. Neka naprave igru kakav je bio NFS1/2/3/5(porsche unleashed) pa ce dobit novac, nakon testiranja igre naravno. Al dok rade sranja tipa ProStreet (ciji imam original, da se jebem glupa) dobice kurac a ne novac. ProUsraniStreet koji bi svako 3-4 utrke zatupio i ne reagirao na tipke continue i restart race iza utrke i jedini izlaz je bio alt+f4. ProUsraniStreet kojeg dalje od prvog tiera sam morao restartat svako 3 utrke nadajuc se da necu vozit 15 min i onda morat sve ispocetka. I kad docekam patch, onda vise nemogu ni igru ucitat nikako. Idi pa gledaj official forum, nema rjesenja za ovo sranje, a support je ukinut. Dragi kupci, hvala van na povjerenju.
Sta se tice EA zaposlenika, jos je trebao rec da je igra bila sranje? Koji je to glasnogovornik rekao za proizvod svoje firme?
Citiraj:
Hot Pursuit was well received by critics at E3 2010 and was most notably awarded with "Best Racing Game" from Game Critics Awards as well as several other media outlets. This is the first game in the Need For Speed series since the original Hot Pursuit to win an E3 award
|
I opet isto sranje. Znaci ako Health and Care napise da su govna izrazito zdrava i ukusna, ti ces povjerovat i planirat jelovnik po njima? Koliko su reviewi placeni, najbolje ti govori cinjenica a je dugogodisnji zaposlenik dobio otkaz jer je dao losu ocjenu igri. Eidos je prijetio da vise nikad nece dat igre na testiranje ako im daju lose ocjene, jer usput uz recenziju stoji "buy here" link. Jesu te recenzije nepristrane? Koja je velika kuca izdala igru koja je bila stvarno losa, a ocjene standardno 88%+.
Tebi igra moze bit najbolja driving game ikad napravljena i koja ce bit najigra sljedecih 4k godina. Al to je samo tvoje misljenje, al sa stanovista drugih ljudi, koji u ovome ne vide napredak nego samo banalno pojednostavljivanje igre do granica zalosti. Jer je NFS-PU imao 10x bolju fiziku od ovoga a bio je arkada za uzivanje i to prije 10 prokletih godina. Osim grafike, di je napredak?