Joj dajte molim vas, jer lijepo svatko govori kakva je vozalica u pitanju(ARKADNA), šta 14 15 16 godina... koji elitizam. Ovo je i bahato, gomilati igre samo da bi ih se izbrisalo, ono... pljuvanje u lice masi ljudi koji su radili na razvoju i proizvodnji, prvo krađom (jer sumnjam da bi se kupljenu tako pljuvalo) a onda i lažnom profinjenošću i iskustvom "vrhunskih gamera".
A nemojte mi ni pravu vožnju spominjati, jer imam dulje vozačku nego što mnogi ovdje imaju godina.
Uglavnom, ovo nije simulacija niti ozbiljno neznam što, ovo je za RAZBIBRIGU i razbuđivanje kad kava više ne pomaže. Ono koji vrag netko uopće dolazi na temu s NFS naslovom govoriti da nije ozbiljan... Kao što ljudi kažu, stvar je za kratku zabavicu i nastaviti svojim putem. Ni više ni manje, i u tom je odlična.
Edit:
Vjerujem da je ps3 bolja igrivost, ali to je sudbina svih portanih stvari.
Meni je veća fora u tome da ovu probala i sa užitkom može igrat i moja cura,
nego da se ja sad zakopam u nekakvo "realistično vozanje" super simulacije
koju mogu vozit samo nakon 2 tjedna vježbanja sa volanom.
Lijepo izgleda, lako za usvojit tehniku i neigračima, netreba dodatne opreme osim tipkalice,
radi na obje mašine nakojima sam instalirao (amdsa ati grafom i intel sa gf) i meni dovoljno.
Samo da nije tolko glomazna, ali 7-8gb je postala sudbina svih novijih igara
Nadam se brzom hacku na nfs.de za vožnju iz kabine, a da bi bilo super imati jednu
modernu inačicu nenadmašne i najunikatnije NFS ikad, (porsche unleashed) - i svakako.
Zanimljivo je da je isti dan izašla i najava za Shift2. On će vjerojatno bit realističniji.
Pa eto. Bit će novih prilika za pljuvanje.