View Single Post
Staro 19.11.2010., 22:22   #235
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
Joj dajte molim vas, jer lijepo svatko govori kakva je vozalica u pitanju(ARKADNA), šta 14 15 16 godina... koji elitizam. Ovo je i bahato, gomilati igre samo da bi ih se izbrisalo, ono... pljuvanje u lice masi ljudi koji su radili na razvoju i proizvodnji, prvo krađom (jer sumnjam da bi se kupljenu tako pljuvalo) a onda i lažnom profinjenošću i iskustvom "vrhunskih gamera".
A nemojte mi ni pravu vožnju spominjati, jer imam dulje vozačku nego što mnogi ovdje imaju godina.
Uglavnom, ovo nije simulacija niti ozbiljno neznam što, ovo je za RAZBIBRIGU i razbuđivanje kad kava više ne pomaže. Ono koji vrag netko uopće dolazi na temu s NFS naslovom govoriti da nije ozbiljan... Kao što ljudi kažu, stvar je za kratku zabavicu i nastaviti svojim putem. Ni više ni manje, i u tom je odlična.
Edit:
Vjerujem da je ps3 bolja igrivost, ali to je sudbina svih portanih stvari.
Meni je veća fora u tome da ovu probala i sa užitkom može igrat i moja cura,
nego da se ja sad zakopam u nekakvo "realistično vozanje" super simulacije
koju mogu vozit samo nakon 2 tjedna vježbanja sa volanom.
Lijepo izgleda, lako za usvojit tehniku i neigračima, netreba dodatne opreme osim tipkalice,
radi na obje mašine nakojima sam instalirao (amdsa ati grafom i intel sa gf) i meni dovoljno.
Samo da nije tolko glomazna, ali 7-8gb je postala sudbina svih novijih igara
Nadam se brzom hacku na nfs.de za vožnju iz kabine, a da bi bilo super imati jednu
modernu inačicu nenadmašne i najunikatnije NFS ikad, (porsche unleashed) - i svakako.
Zanimljivo je da je isti dan izašla i najava za Shift2. On će vjerojatno bit realističniji.
Pa eto. Bit će novih prilika za pljuvanje.

sve ovo sto si napisao bih i uzeo u obzir da nije rijec o serijalu koji izlazi vec skoro 2 desetljeca od strane drugog najveceg game developera na svijetu

dakle rijec je o iskusnom timu iza kojeg stoji masa fransiza/igara

mislim da se ljudi ovdje zale na NFS, ne zato sto je prearkadna, nego zato sto kao arkada zaostaje za prijasnjim NFSovima koji su takodjer bili teske arkade

zacudjujece je da jedna igra iz 2010. nije uopce napredovala od svog prethodnika koji je 12g stariji i na kojem se bazira (NFSIII:Hot Pursuit)

NFSIII je isto imao promjene dan/noc/kisa (cak i snijeg na pojedinim dionicama), car showcase, grafiku koja je bila revolucionarna za svoje doba (i ovaj novi hot pursuit izgleda dobro, ali ni priblizno revolucionarno kao NFSIII onda)
uz to sve je imao jos i cockpit view, normalne retrovizore, realan police radio chatter i uber zanimljive staze (na vecini kojih si mogao unistiti dosta stvari) + izbacen debilan nitro i smjesno driftanje
eh da, bilo je i mouse supporta lol

tako da ako igra uopce nije napredovala, ni nakon 10g (osim u grafickom smislu) onda se covjek doista mora zapitat koji k rade developeri sa danasnjim igrama
Ordem je offline   Reply With Quote